wojtekpepsi Posted May 30 Posted May 30 relacja kraków główny/płaszów katowice przez trzebinia polregio 36We 002c, koleje śląskie gibki cug taka sama relacja tylko z płaszowa 2
pomperek Posted May 31 Posted May 31 Kraków- Zakopane. Ale tego nikt nie zrobi. Kilka zmian kierunków jazdy. 1
maxroxin Posted July 7 Posted July 7 (edited) Warszawa Zachodnia - Zielonka EN57AL Warszawa Wileńska - Tłuszcz Edited July 7 by maxroxin 1
Prądzik Posted August 15 Posted August 15 Ja bym chciał jedną, obojętnie jaką ale ukończoną 100%. Póki co żadna nie jest skończona.
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted August 15 SIMRAIL Team Posted August 15 To bardzo zależy od tego, co rozumiesz pod pojęciem "trasy".
77 Posted Saturday at 06:27 PM Posted Saturday at 06:27 PM (edited) Mnie obecnie zadowoliłoby dociągniecie do Łodzi Fabrycznej, Gliwic, Częstochowy i połączenie Katowic z Krakowem. Ewentualnie do tego pakiet służb na singla w stylu tych co wyszły z DLC Łódź-Warszawa czyli z wyborem taboru, pogody i godziny rozpoczęcia. To daje trochę wariantów różnych przejazdów. Dzikie, na ten moment oderwane od rzeczywistości fantazje mnie nie dotknęły ale kto chce niech marzy 🙂 👇 O... i to co kolega @maszynista_ezt niżej napisał. Średnica podmiejska do kompletu. 👇 Edited Sunday at 08:56 AM by 77 1 3
maszynista_ezt Posted Sunday at 08:15 AM Posted Sunday at 08:15 AM Dla mnie wariant minimalistyczny: Warszawa Śródmieście i wtedy cała średnica przejezdna. 1 6
Sector76 Posted Tuesday at 02:43 PM Posted Tuesday at 02:43 PM https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Gdansk-Gdynia-to-najpopularniejsza-linia-kolejowa-w-Polsce-n207025.html Może to jest jakiś wyznacznik, w którym kierunku powinien pójść rozwój jeżeli chodzi o trasy? 🙂 Pozdrowienia z Gdyni 😄 1
KIEROWNIK Posted Tuesday at 05:02 PM Posted Tuesday at 05:02 PM (edited) 2 godziny temu, Sector76 napisał(a): https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Gdansk-Gdynia-to-najpopularniejsza-linia-kolejowa-w-Polsce-n207025.html Może to jest jakiś wyznacznik, w którym kierunku powinien pójść rozwój jeżeli chodzi o trasy? 🙂 Pozdrowienia z Gdyni 😄 W dobrym i szybszym kierunku powinien pójść rozwój gry Edited Tuesday at 05:02 PM by KIEROWNIK
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now