k.fornal24 Posted yesterday at 07:24 AM Posted yesterday at 07:24 AM 10 godzin temu, dczajkowski napisał(a): Czy tylko ja mam wrażenie, że gra po aktualizacji znacznie "przytyła"? Do tej pory z RTX 5070 wyciskała średnio 95 W mocy, rzadko przekraczając 100 W. A teraz, pokręciłem się po Łodzi w singlu i nie schodziło poniżej 130-135W a miejscami dobijając do 150W. Żadna gra do tej pory nie wycisnęła tyle ciepła z mojego komputera🤔 Tak, ale myślę, że to przez zwiększenie liczby pasażerów. Na singlu w Widzewie ruch jak na Centralnym, a miałem spadki do 10 FPS
broniewskijarek Posted yesterday at 07:33 AM Posted yesterday at 07:33 AM (edited) Robiłem wczoraj jeden scenariusz towarowy na singlu na nowym DLC - ruch AI jest naprawdę spory: oprócz normalnych składów jeżdżą i stoją luzaki, nawet Ty2 gdzieś tam sobie na bocznym torze pomykał. 🙂 Edited yesterday at 07:33 AM by broniewskijarek
MirekmiraS Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago W dniu 26.02.2026 o 23:54, adamets2 napisał(a): Na razie opinie na steam nie napawają optymizmem: brak scenariuszy na Łódź, i głównie, że padła optymalizacja. W Łodzi w realu jest pociąg podmiejski relacji: Łódź Widzew - Zgierz - naprawdę nie ma takiego scenariusza w singlu? Jak to brak scenariuszy na Łódź? Co za bzdury tam wypisują? Jest na singlu scenariusz Widzew - Zgierz ale trochę inny niż w realu. Startujesz z Widzewa do Zgierza jako PWJ, W Zgierzu zmiana kabiny, lecisz przez Kaliską i Widzew, na Widzewie zmiana kabiny, potem na Koluszki, zmiana kabiny i na Piotrków. Scenariuszy jak zwykle jest mało, no ale coś tam jest. I ciekawe czemu nie ma podwójnych Impulsów, jedynie na singlu jako AI. Co do samouczka Impulsa fakt, przydałby się. Ale odpalenie jest bardzo podobne do Elfa, więc bez problemu. Aha, i jeszcze jedno, w scenariuszach przydałoby się żeby we wszystkich było wygaszanie pociągu, a nie tylko w jednym I to też nie kompletne. Ogólnie obydwa DLC fajne. Z singla zostały mi do zrobienia dwie misje towarowe, potem będę już tylko katował multi, bo tam jest różnorodność.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now