0x8000ffff Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 7 godzin temu, lewnemejski napisał(a): Wszystkie informacje na temat zmian i postępów pojawiają się w dedykowanym wątku na oficjalnym serwerze na discordzie. To też jest oficjalny serwer, tyle że ten gorszy. 1
misiek_131415 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 10 minut temu, 0x8000ffff napisał(a): To też jest oficjalny serwer, tyle że ten gorszy. Nie gorszy. Tylko odchodzi powolutku do lamusa jak pejdzer, telegram i wypożyczalnie kaset VIDEO. Nic na to nie poradzisz. Coś się kończy, coś zaczyna.
0x8000ffff Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 27 minut temu, misiek_131415 napisał(a): Nie gorszy. Tylko odchodzi powolutku do lamusa jak pejdzer, telegram i wypożyczalnie kaset VIDEO. Wiem o tym, ale nadal istnieje, nie jest jeszcze oddany do muzeum, więc ja oczekuje wiadomości o rozwoju gry tutaj, nie na modnym i krzykliwym DC.
0x8000ffff Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Godzinę temu, Orzeł85A napisał(a): powinny być konflikty aby zmusić dyżurnego do myślenia Na serwerach INT nie ma konfliktów i gra się tam bardzo przyjemnie. 1
DriverPl Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago A nawet w pełni legalnie ze znajomym na nastawni obok mozna bawić się w zamknięcia i inne eventy! 1
0x8000ffff Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ergo, czas dać szansę innym serwerom, nie nastawiać się tylko na te, gdzie jest tłum graczy.
k.fornal24 Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago 2 godziny temu, Orzeł85A napisał(a): Nie najprościej dawać same przeloty!-powinny być konflikty aby zmusić dyżurnego do myślenia. Nic takiego nie napisałem. Co ma wspólnego myślenie z przykładami jakie podałem? W moich przykładach nawet nie chodzi o dyżurnych. Dyżurni nie tworzą problemu tylko ten rozkład. Przejedź się 61xx z Włoszczowej to zrozumiesz o co mi chodzi.
k.fornal24 Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Jeszcze jedno co mnie śmieszy. Ci sami ludzie co się nie zgadzają z moimi komentarzami, jeszcze miesiąc temu twierdzili, że rozkład jest ważny. Puszczanie według rozkładu musi być! Bo tworzysz problemy dla innych nastawniach! Pisałem, że są różne sytuacje, gdzie puszczanie według rozkładu jest niemożliwe albo utrudnia przepustowość. Nie!!!! Rozkład to świętość! Teraz piszą, że dobrze, że są konflikty, niech dyżurny myśli, nie trzeba puszczać według rozkładu. Wy hipokryci. 🙂
0x8000ffff Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Zapraszam na serwery międzynarodowe, tam nie znają takich problemów 😉
k.fornal24 Posted 51 minutes ago Author Posted 51 minutes ago (edited) 4 godziny temu, 0x8000ffff napisał(a): Zapraszam na serwery międzynarodowe, tam nie znają takich problemów 😉 Bywam tam czasami. I czasami od dyżurnych jesteś odprowadzany na peron jakbyś był w drogiej restauracji. Pełna kulturka. Tylko nie oszukujmy się, to wynika też z nudy bo na INT1 zazwyczaj jest ilu? 30 maszynistów i 20 dyżurnych? Jakby było więcej podejrzewam, że atmosfera byłaby gęściejsza. No chyba, że my Polacy tak mamy. Jak widzisz ja tu piszę o według mnie problemie, daję jakieś przykłady by podeprzeć swoją tezę. Co ja dostaję? Wyśmianie, kpiny czy insynuacje, że piłem w majówkę. Pan @error723 uznał, że da "strzałkę w dół" każdej mojej wypowiedzi, nawet tej gdzie bronię dobrego imienia @Dyspozytor Liniowy. Dlaczego? Domyślam się: bo tak. No ludzie kochani... Edited 42 minutes ago by k.fornal24
Recommended Posts