R_a_v_i_x Posted February 10 Posted February 10 było pisane, że wymagania są tylko dot. dyżurnych ruchu - ale z tym wymaganiem to niestety nie wiem
Marcion Posted February 10 Author Posted February 10 Serwer zostanie podany później. Każdy maszynista ma prawo wziąć udział w wydarzeniu. Dyżurni będą posługiwać się językiem polskim, więc jeżeli maszyniście nie przeszkadza brak komunikacji z powodu braku znajomości języku to nie ma problemu. Nie przewidujemy manewrów, ani innych trudniejszych rzeczy, gdzie niezbędny jest gracz. Jeśli doszłoby do nieprzewidzianej sytuacji to pomożemy rozwiązać problem w języku angielskim. 1
k.fornal24 Posted February 11 Posted February 11 21 godzin temu, Marcion napisał(a): Serwer zostanie podany później. A to ja już wszystko wiem. Dam sobie spokój z eventem. Na PL3 większe eventy się odstawiają codziennie przez amatorkę dyżurnych i maszynistów 2
Zajawka Posted February 11 Posted February 11 Moja propozycja. Czy w przypadku zwiększonego zainteresowania szanowna moderacja pomyśli nad wydłużeniem eventu, żeby dać ewentualną szansę innym zgłaszającym się możliwość wzięcia udziału? Może godziny wydłużyć? 4 1 2
ziemniak_PL Posted February 14 Posted February 14 Witam, na jakim serwerze odbędzie się event i jak z maszynistami. Pozdrawiam
Zajawka Posted February 14 Posted February 14 Wyżej masz odpowiedzi, każdy maszynista może wziąć udział w wydarzeniu, serwer zostanie podany w późniejszym terminie 1
Tymo_chrabaszcz Posted Thursday at 05:45 PM Posted Thursday at 05:45 PM W dniu 10.02.2026 o 11:14, Marcion napisał(a): Serwer zostanie podany później. Cześć, czy jest możliwość abyśmy się już dowiedzieli o serwerze? Event się zbliża dużymi krokami, a o serwerze nic. 1
zbynak Posted Thursday at 07:10 PM Posted Thursday at 07:10 PM @Tymo_chrabaszcz Z ciekawości: jaka to różnica, czy serwer poznasz teraz, czy w momencie startu eventu? Bo nie mogę zrozumieć, czemu tak bardzo ciśniecie o tą nazwę serwera. 2
Marcion Posted yesterday at 09:33 AM Author Posted yesterday at 09:33 AM (edited) Na pewno nazwa serwera będzie wyróżniać się spośród innych. Konkretnej nazwy jeszcze nie mogę podać, ale na pewno będzie związana z "Wydarzenie". Mimo tego, jak będziemy gotowi to tuż przed rozpoczęciem napiszę tutaj, gdzie możecie nas znaleźć. Edited yesterday at 09:33 AM by Marcion
error723 Posted yesterday at 11:58 AM Posted yesterday at 11:58 AM 2 godziny temu, Marcion napisał(a): Na pewno nazwa serwera będzie wyróżniać się spośród innych. Konkretnej nazwy jeszcze nie mogę podać, ale na pewno będzie związana z "Wydarzenie". Mimo tego, jak będziemy gotowi to tuż przed rozpoczęciem napiszę tutaj, gdzie możecie nas znaleźć. To brzmi jak zapowiedź i start PRO :x 1 1
Dyspozytor Liniowy Posted yesterday at 01:19 PM Posted yesterday at 01:19 PM Godzinę temu, error723 napisał(a): To brzmi jak zapowiedź i start PRO :x Szybko tego serwera nie zobaczymy
izzy. Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ja mam inne pytanie - dlaczego dyżurnych ruchu obowiązuje wymagany minimalny level skoro za bycie dyżurnym się nie wbija levelu i on nic nie mówi o doświadczeniu w zarządzaniu ruchem?
Dyspozytor Liniowy Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Godzinę temu, izzy. napisał(a): Ja mam inne pytanie - dlaczego dyżurnych ruchu obowiązuje wymagany minimalny level skoro za bycie dyżurnym się nie wbija levelu i on nic nie mówi o doświadczeniu w zarządzaniu ruchem? Aby znał podstawy i wiedzę o składach jakie przejeżdżają przez stację aby w razie problemów doradzić mechanikowi
Marcion Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Około godziny 18:00 ujrzycie w menu głównym serwer "PLW (Wydarzenie) 18:00-22:00". 1 1
Tymo_chrabaszcz Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 26 minut temu, Marcion napisał(a): Około godziny 18:00 ujrzycie w menu głównym serwer "PLW (Wydarzenie) 18:00-22:00". A na tym serwerze obowiązuje jaka strefa czasowa?
Recommended Posts