R_a_v_i_x Posted February 10 Posted February 10 było pisane, że wymagania są tylko dot. dyżurnych ruchu - ale z tym wymaganiem to niestety nie wiem
Marcion Posted February 10 Author Posted February 10 Serwer zostanie podany później. Każdy maszynista ma prawo wziąć udział w wydarzeniu. Dyżurni będą posługiwać się językiem polskim, więc jeżeli maszyniście nie przeszkadza brak komunikacji z powodu braku znajomości języku to nie ma problemu. Nie przewidujemy manewrów, ani innych trudniejszych rzeczy, gdzie niezbędny jest gracz. Jeśli doszłoby do nieprzewidzianej sytuacji to pomożemy rozwiązać problem w języku angielskim. 1
k.fornal24 Posted February 11 Posted February 11 21 godzin temu, Marcion napisał(a): Serwer zostanie podany później. A to ja już wszystko wiem. Dam sobie spokój z eventem. Na PL3 większe eventy się odstawiają codziennie przez amatorkę dyżurnych i maszynistów 2
Zajawka Posted February 11 Posted February 11 Moja propozycja. Czy w przypadku zwiększonego zainteresowania szanowna moderacja pomyśli nad wydłużeniem eventu, żeby dać ewentualną szansę innym zgłaszającym się możliwość wzięcia udziału? Może godziny wydłużyć? 4 1 2
ziemniak_PL Posted Saturday at 08:24 AM Posted Saturday at 08:24 AM Witam, na jakim serwerze odbędzie się event i jak z maszynistami. Pozdrawiam
Zajawka Posted Saturday at 10:00 AM Posted Saturday at 10:00 AM Wyżej masz odpowiedzi, każdy maszynista może wziąć udział w wydarzeniu, serwer zostanie podany w późniejszym terminie 1
Tymo_chrabaszcz Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago W dniu 10.02.2026 o 11:14, Marcion napisał(a): Serwer zostanie podany później. Cześć, czy jest możliwość abyśmy się już dowiedzieli o serwerze? Event się zbliża dużymi krokami, a o serwerze nic. 1
zbynak Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago @Tymo_chrabaszcz Z ciekawości: jaka to różnica, czy serwer poznasz teraz, czy w momencie startu eventu? Bo nie mogę zrozumieć, czemu tak bardzo ciśniecie o tą nazwę serwera. 1
Recommended Posts