R_a_v_i_x Posted yesterday at 09:29 AM Posted yesterday at 09:29 AM było pisane, że wymagania są tylko dot. dyżurnych ruchu - ale z tym wymaganiem to niestety nie wiem
chancellor Posted yesterday at 09:49 AM Posted yesterday at 09:49 AM Dzięki. Mimo wszystko wolę się upewnić.
Marcion Posted yesterday at 10:14 AM Author Posted yesterday at 10:14 AM Serwer zostanie podany później. Każdy maszynista ma prawo wziąć udział w wydarzeniu. Dyżurni będą posługiwać się językiem polskim, więc jeżeli maszyniście nie przeszkadza brak komunikacji z powodu braku znajomości języku to nie ma problemu. Nie przewidujemy manewrów, ani innych trudniejszych rzeczy, gdzie niezbędny jest gracz. Jeśli doszłoby do nieprzewidzianej sytuacji to pomożemy rozwiązać problem w języku angielskim. 1
k.fornal24 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 21 godzin temu, Marcion napisał(a): Serwer zostanie podany później. A to ja już wszystko wiem. Dam sobie spokój z eventem. Na PL3 większe eventy się odstawiają codziennie przez amatorkę dyżurnych i maszynistów 1
Zajawka Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Moja propozycja. Czy w przypadku zwiększonego zainteresowania szanowna moderacja pomyśli nad wydłużeniem eventu, żeby dać ewentualną szansę innym zgłaszającym się możliwość wzięcia udziału? Może godziny wydłużyć? 3 1 1
Recommended Posts