ziemniak_PL Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Witam, wie ktoś dlaczego Łódź Fabryczna nie będzie kontrolowana przez graczy?. Pozdrawiam
lewnemejski Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 1 hour ago, ziemniak_PL said: Witam, wie ktoś dlaczego Łódź Fabryczna nie będzie kontrolowana przez graczy?. Pozdrawiam Nie ma jej nawet zrobionej. Za wyjazdem w Widzewie praktycznie już jest koniec wymodelowanej scenerii. Jest wykonane tyle co potrzeba do pojawiania się i znikania pociągów (Co i tak ma miejsce w okolicach przystanku Łódź Niciarnia na multiplayer). Powodem takiego stanu rzeczy jest przede wszystkim trwająca nadal budowa tunelu średnicowego w Łodzi oraz sama specyfika stacji. Z tego co pamiętam. Edited 12 hours ago by lewnemejski
ziemniak_PL Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 8 godzin temu, lewnemejski napisał(a): Nie ma jej nawet zrobionej. Za wyjazdem w Widzewie praktycznie już jest koniec wymodelowanej scenerii. Jest wykonane tyle co potrzeba do pojawiania się i znikania pociągów (Co i tak ma miejsce w okolicach przystanku Łódź Niciarnia na multiplayer). Powodem takiego stanu rzeczy jest przede wszystkim trwająca nadal budowa tunelu średnicowego w Łodzi oraz sama specyfika stacji. Z tego co pamiętam. Tu mnie zaskoczyłeś, mieli 8 miesięcy mają jeszcze dwa bo dlc ma się ukazać 11 lutego i Fabrycznej w ogóle nie zrobili. Mam nadzieję że chociaż cena będzie w granicach 50-80 zł. Dzięki za odpowiedź pozdrawiam.
adisuper Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Skąd wiadomo,że 11 lutego? Nigdzie na to nie trafiłem 1
Masterczulki Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Fabrycznej nie ma i na razie nie będzie, bo jest to stacja czołowa, na której pociągi muszą zmienić czoło, żeby z niej wyjechać. Boty tego nie ogarniają, dlatego nie ma żadnych pociągów, które kończą bieg na mapie. Wszystkie muszę wyjechać poza mapę, żeby z niej zniknąć. 1
lewnemejski Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 53 minutes ago, ziemniak_PL said: Tu mnie zaskoczyłeś, mieli 8 miesięcy mają jeszcze dwa bo dlc ma się ukazać 11 lutego i Fabrycznej w ogóle nie zrobili. Mam nadzieję że chociaż cena będzie w granicach 50-80 zł. Dzięki za odpowiedź pozdrawiam. Łódź Fabryczna nigdy nie była zapowiadana jako część DLC łódzkiego i przed premierą, przynajmniej na discordzie, były wspominane że się nie pojawi. A datę wyjścia DLC nie wiem skąd masz, ale na pewno pochodzi z plotek i nie jest oficjalna, ani pewna. 1
Recommended Posts