Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, ziemniak_PL said:

Witam, wie ktoś dlaczego Łódź Fabryczna nie będzie kontrolowana przez graczy?. Pozdrawiam

Nie ma jej nawet zrobionej. Za wyjazdem w Widzewie praktycznie już jest koniec wymodelowanej scenerii. Jest wykonane tyle co potrzeba do pojawiania się i znikania pociągów (Co i tak ma miejsce w okolicach przystanku Łódź Niciarnia na multiplayer). Powodem takiego stanu rzeczy jest przede wszystkim trwająca nadal budowa tunelu średnicowego w Łodzi oraz sama specyfika stacji. Z tego co pamiętam.

Edited by lewnemejski
Posted
8 godzin temu, lewnemejski napisał(a):

Nie ma jej nawet zrobionej. Za wyjazdem w Widzewie praktycznie już jest koniec wymodelowanej scenerii. Jest wykonane tyle co potrzeba do pojawiania się i znikania pociągów (Co i tak ma miejsce w okolicach przystanku Łódź Niciarnia na multiplayer). Powodem takiego stanu rzeczy jest przede wszystkim trwająca nadal budowa tunelu średnicowego w Łodzi oraz sama specyfika stacji. Z tego co pamiętam.

Tu mnie zaskoczyłeś, mieli 8 miesięcy mają jeszcze dwa bo dlc ma się ukazać 11 lutego i Fabrycznej w ogóle nie zrobili. Mam nadzieję że chociaż cena będzie w granicach 50-80 zł. Dzięki za odpowiedź pozdrawiam.

Posted

Fabrycznej nie ma i na razie nie będzie, bo jest to stacja czołowa, na której pociągi muszą zmienić czoło, żeby z niej wyjechać.
Boty tego nie ogarniają, dlatego nie ma żadnych pociągów, które kończą bieg na mapie. Wszystkie muszę wyjechać poza mapę, żeby z niej zniknąć.

• I agree 1
Posted
53 minutes ago, ziemniak_PL said:

Tu mnie zaskoczyłeś, mieli 8 miesięcy mają jeszcze dwa bo dlc ma się ukazać 11 lutego i Fabrycznej w ogóle nie zrobili. Mam nadzieję że chociaż cena będzie w granicach 50-80 zł. Dzięki za odpowiedź pozdrawiam.

Łódź Fabryczna nigdy nie była zapowiadana jako część DLC łódzkiego i przed premierą, przynajmniej na discordzie, były wspominane że się nie pojawi. A datę wyjścia DLC nie wiem skąd masz, ale na pewno pochodzi z plotek i nie jest oficjalna, ani pewna.

• I agree 3
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy