misiek_131415 Posted Sunday at 04:57 PM Posted Sunday at 04:57 PM Dzień dobry. Czy twórcy/administracja gry ma zamiar coś zrobić z nielegalnymi skryptami/programikami do łapania składów na multi? Czy gracze którzy uczciwie kupili grę, kupili DLC mają być regularnie, codziennie okradani z możliwości przejechania składem? Czy w końcu coś zamierzacie z tym zrobić? Czy nadal będziecie udawać że nie ma tematu? Przecież na discord oficjalnie ludzie piszą że używają tych programików i wymieniają się nimi. Tak trudno zrobić porządek na serwerze? 100 osób przywołać do porządku przerasta Was? Czy też były Prezes uaktywni się tylko jak trzeba apel o pozytywy w komentarzach dać? Wtedy jak była premiera DLC to wiedział jak nawiązać komunikację z klientami. Jak już kasa wydana to bujaj się frajerze i Twój problem że nie możesz zagrać na multi. 6
k.fornal24 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago No niestety, jeszcze machałem ręką na to, że "stacja jest obsługiwana przez innego gracza" choć sprawa jest znana od ponad roku. Jak wielkie było moje zdziwienie 2 tygodnie temu gdy dostałem informację, że "skład jest obsługiwany przez innego gracza". I z przykrością stwierdzam, że skoro nie możemy pokonać "cheaterów" to trzeba będzie do nich dołączyć.
Dyspozytor Liniowy Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Nie oczekiwał bym jakiejkolwiek reakcji. Edited 7 hours ago by Dyspozytor Liniowy
Arkadio40 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago To może ja się wypowiem. Jak jedne i te same osoby ( wiemy jakie ) używają Autoklikera i moderacja NIC Z TYM nie robi ( a powinna ) to czego się spodziewacie jak jeden bierze skład z Warszawy do K-ce i jemu się pokazuje a innemu nie no to sorry takie coś powinno być KARANE
Recommended Posts