1394 Posted August 21 Posted August 21 Osiągnięcie nie zalicza się pomimo realizacji jego założeń. Na każdej możliwej stacji od początku do końca scenariusza byłem przynajmniej minutę przed czasem. Wszystkie odjazdy robiłem planowo - po pojawieniu się zielonego kółka w prawym górnym rogu HUD.
1394 Posted August 25 Author Posted August 25 Podejście numer pięć. Łowicz Główny 10 sekund przed czasem, w Bełchowie koniec po zatrzymaniu.
1394 Posted August 25 Author Posted August 25 Podejście numer sześć. W Łowiczu Głównym z pewnością byłem przed czasem.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted Monday at 10:53 AM SIMRAIL Team Posted Monday at 10:53 AM Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #4449 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #4449
SIMRAIL Team kojonek2 Posted Monday at 10:53 AM SIMRAIL Team Posted Monday at 10:53 AM Obecnie to musi być scenariusz, gdzie nie zaczynamy w peronach tak jak tutorial elfa z tego co się orientuję
1394 Posted 23 hours ago Author Posted 23 hours ago (edited) W dniu 21.09.2026 o 12:53, kojonek2 napisał(a): Obecnie to musi być scenariusz, gdzie nie zaczynamy w peronach tak jak tutorial elfa z tego co się orientuję Było testowane również na tutorialu elfa. Zawsze nie byłem spóźniony i nie byłem przed czasem. Efektu brak, pomimo kilku prób. Edited 23 hours ago by 1394
k.fornal24 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Wiem, że opis jest mylący. Zatrzymać na stacji też musisz "na czas". Czyli na każdej stacji/przystanku musisz musisz być niecałą minutę przed odjazdem. Wiem, że to ciężkie. Po ponad roku udało mi się to zrobić przypadkiem na multi.
error723 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Jak dobrze pamiętam, to tam trzeba być o czasie i robi różnicę otwieranie drzwi. Jeśli masz PH o 14:30 - 14:31 to drzwi musisz otworzyć w przedziale 14:30:00 - 14:30:29 i odjazd analogicznie. Jeśli przyjedziesz przed 14:30 i nie poczekasz z otwarciem drzwi to już nie zaliczy.
Recommended Posts