76561198112579223 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Dobry Wieczór albo raczej Dzień Dobry jak to czytacie mam pewien problem który się ciągnie za mną jak Mucha przy Pośladkach chodzi o optymalizację Fakt gram na Laptopie Specyfikację dorzucam na koniec otóż przez cały czas jak wjeżdżam do miast a nawet do małych miejscowości to skaczą mi FPS Np. z 45 do 15 albo nawet i niżej co jest dziwne moim zdaniem więc proszę o pomoc w Komentarzach bo to mnie dołuję i zniechęca do grania w tą Produkcję Specyfikacja: Procesor: Amd Ryzer 5 8645 Karta Graficzna: Rtx 3050 6GB Pamięć: 16GB Dysk: 1T Pozdrawiam Was Dziubaski :3 2
error723 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dziecko Kochane, zacznij od elementarza ortografii oraz interpunkcji...
1394 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
adisuper Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 godzin temu, 76561198112579223 napisał(a): Dobry Wieczór albo raczej Dzień Dobry jak to czytacie mam pewien problem który się ciągnie za mną jak Mucha przy Pośladkach chodzi o optymalizację Fakt gram na Laptopie Specyfikację dorzucam na koniec otóż przez cały czas jak wjeżdżam do miast a nawet do małych miejscowości to skaczą mi FPS Np. z 45 do 15 albo nawet i niżej co jest dziwne moim zdaniem więc proszę o pomoc w Komentarzach bo to mnie dołuję i zniechęca do grania w tą Produkcję Specyfikacja: Procesor: Amd Ryzer 5 8645 Karta Graficzna: Rtx 3050 6GB Pamięć: 16GB Dysk: 1T Pozdrawiam Was Dziubaski :3 Nie dziwię się, najsłabsze ogniwo to grafa, 6 GB to zdecydowanie za mało, mimo,ze i tak SImrail zjada vram
Recommended Posts