Kolejarz.Maks Posted June 18 Posted June 18 Co tu się ostatnio dzieje? Ciągle PL3 wywala i się nie da normalnie grać od kilku dni... to już się robi powoli żałosne. Gra kosztuje nie małe pieniądze, a twórcy i ludzie odpowiedzialni za tą grę nie potrafią sobie poradzić z tym problemem. Takim tempem to gra za długo sobie nie będzie funkcjonować. 10
muzyk Posted June 21 Posted June 21 Serwery kijowe są. Pewnie brakuje kasy na lepszy hosting. Gdzie, żeby takie pingi były! 1 2
1394 Posted June 21 Posted June 21 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. 2
markus16w Posted June 21 Posted June 21 Nie tylko PL3. Mnie dziś dwukrotnie wywaliło z PL2 "z nieznanego powodu".
Arkadio40 Posted June 22 Posted June 22 A problem dalej NIE został rozwiązany i znów wszystkich wywala na PL3 1
Pożeracz Amperów Posted June 22 Posted June 22 Hallo czy Pan Prezes SMIKOL Pawel SZOT wie co sie tutaj dzieje?? Czy trzeba do niego napisac lub zadzwonic?? Zebysmy dostali informacje co sie dzieje?? Zarty sobie z NAS robicie?? czy o co chodzi?? Zero informacji co sie stalo i kiedy zostanie problem naprawiony I to jest powazne traktowanie spolecznosci?? Zaczyna sie tutaj robic jak w TD2, toksycznie 1
Matys Posted June 23 Posted June 23 Ale prywatnych serwerów nie można stawiać - bo nie. W końcu to wiedza tajemna - w żadnych innych symulatorach jest nie do pomyślenia aby plebs przeszkadzał deweloperowi.
Kolejarz.Maks Posted June 24 Author Posted June 24 Pisze jeszcze raz, bo to jest jakaś kpina. Ktoś z administracji i twórców tej gry czyta to forum tak swoją drogą? Bo nie wydaje mi się. Ludzie płacą za grę, za DLC po to żeby czuć przyjemność, a nie ciągłe nerwy. Jakoś innych zagranicznych serwerów nie wywala tylko dziwnym trasem te polskie, więc na pewno nie jest to spowodowane nową korektą rozkładu jazdy. Gra ma potencjał i naprawdę fajnie się w nią gra, ale od ponad tygodnia się nie da, po prostu się nie da. Ktoś to zamierza naprawić chociaż do końca czerwca? Zgłaszałem ten problem też w tej zakładce do zgłaszania błędów, ale widzę że też jest problem z akceptacją wpisu. Szkoda mi już słów, nawet nie ma z kim się skontaktować... 2
zbynak Posted June 24 Posted June 24 (edited) Nikt się nie poczuwa do oficjalnych informacji, więc wrzucę sreeenshoty z Discorda, może chociaż trochę rozjaśnią sytuację: Edited June 24 by zbynak 1
stanleymk Posted June 25 Posted June 25 25.06.2026 wciąż wywala z serwera PL3 dziś 3 razy po 35 minutach o godzina 10:00 , więcęj nie próbowałem . Szkoda ze akurat w tym czasie, kiedy się człowiek nudzi podczas upałów .
Forizoo Posted June 25 Posted June 25 Rozumiem że komuś się nudzi i wali DDoS ale czy serio nie mają kasy na porządny serwer i zabezpieczenia XD?
0x8000ffff Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago W dniu 22.06.2026 o 19:46, Pożeracz Amperów napisał(a): Zaczyna sie tutaj robic jak w TD2, toksycznie Z tym się zgadzam, ale co do wywołania do tablicy na forum Prezesa, to już mam mieszane uczucia. Nie ta droga.
0x8000ffff Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago W dniu 25.06.2026 o 12:49, stanleymk napisał(a): wciąż wywala z serwera PL3 To może czas w końcu pójść po rozum do głowy i zacząć korzystać z pozostałych serwerów, aby zbalansować obciążenie.
Recommended Posts