Kolejarz.Maks Posted June 18 Posted June 18 Co tu się ostatnio dzieje? Ciągle PL3 wywala i się nie da normalnie grać od kilku dni... to już się robi powoli żałosne. Gra kosztuje nie małe pieniądze, a twórcy i ludzie odpowiedzialni za tą grę nie potrafią sobie poradzić z tym problemem. Takim tempem to gra za długo sobie nie będzie funkcjonować. 9
muzyk Posted Sunday at 11:19 AM Posted Sunday at 11:19 AM Serwery kijowe są. Pewnie brakuje kasy na lepszy hosting. Gdzie, żeby takie pingi były! 1 1
1394 Posted Sunday at 03:55 PM Posted Sunday at 03:55 PM Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. 1
markus16w Posted Sunday at 05:48 PM Posted Sunday at 05:48 PM Nie tylko PL3. Mnie dziś dwukrotnie wywaliło z PL2 "z nieznanego powodu".
Arkadio40 Posted Monday at 02:38 PM Posted Monday at 02:38 PM A problem dalej NIE został rozwiązany i znów wszystkich wywala na PL3 1
Pożeracz Amperów Posted Monday at 05:46 PM Posted Monday at 05:46 PM Hallo czy Pan Prezes SMIKOL Pawel SZOT wie co sie tutaj dzieje?? Czy trzeba do niego napisac lub zadzwonic?? Zebysmy dostali informacje co sie dzieje?? Zarty sobie z NAS robicie?? czy o co chodzi?? Zero informacji co sie stalo i kiedy zostanie problem naprawiony I to jest powazne traktowanie spolecznosci?? Zaczyna sie tutaj robic jak w TD2, toksycznie 1
Matys Posted Tuesday at 11:04 AM Posted Tuesday at 11:04 AM Ale prywatnych serwerów nie można stawiać - bo nie. W końcu to wiedza tajemna - w żadnych innych symulatorach jest nie do pomyślenia aby plebs przeszkadzał deweloperowi.
Kolejarz.Maks Posted yesterday at 01:04 PM Author Posted yesterday at 01:04 PM Pisze jeszcze raz, bo to jest jakaś kpina. Ktoś z administracji i twórców tej gry czyta to forum tak swoją drogą? Bo nie wydaje mi się. Ludzie płacą za grę, za DLC po to żeby czuć przyjemność, a nie ciągłe nerwy. Jakoś innych zagranicznych serwerów nie wywala tylko dziwnym trasem te polskie, więc na pewno nie jest to spowodowane nową korektą rozkładu jazdy. Gra ma potencjał i naprawdę fajnie się w nią gra, ale od ponad tygodnia się nie da, po prostu się nie da. Ktoś to zamierza naprawić chociaż do końca czerwca? Zgłaszałem ten problem też w tej zakładce do zgłaszania błędów, ale widzę że też jest problem z akceptacją wpisu. Szkoda mi już słów, nawet nie ma z kim się skontaktować... 1
adixon139 Posted yesterday at 03:52 PM Posted yesterday at 03:52 PM Teraz (17:52) to się chyba pociągi nawet nie spawnują.
zbynak Posted yesterday at 04:41 PM Posted yesterday at 04:41 PM (edited) Nikt się nie poczuwa do oficjalnych informacji, więc wrzucę sreeenshoty z Discorda, może chociaż trochę rozjaśnią sytuację: Edited yesterday at 04:43 PM by zbynak 1
stanleymk Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 25.06.2026 wciąż wywala z serwera PL3 dziś 3 razy po 35 minutach o godzina 10:00 , więcęj nie próbowałem . Szkoda ze akurat w tym czasie, kiedy się człowiek nudzi podczas upałów .
Forizoo Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Rozumiem że komuś się nudzi i wali DDoS ale czy serio nie mają kasy na porządny serwer i zabezpieczenia XD?
Recommended Posts