mateusz424 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Czy ktoś z Was ma problem z przejechaniem odcinka Sprowa - Kozłów (obojętnie w którą stronę) zarówno na Singlu jak i na Multi? Bo wyrzuca mnie do pulpitu zawsze mniej więcej w tym samym miejscu: około 11 km przed Kozłowem lub około 12 km przed Sprową. Proszę o przetestowanie i odzew. Sprawdzenie spójności plików robiłem wiele razy. Mogę jeszcze zrobić reinstal ale przedtem chciałbym się upewnić, że będzie to miało sens, że problem występuje tylko u mnie. Z góry dziękuję za poświęcony czas. Edited 21 hours ago by mateusz424
Zgredd Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Właśnie przejechałem bez problemu ten odcinek na scenariuszu ze Starzyn do Krakowa.
Grandal74 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ja kiedyś miałem taki problem za Dańdówką przed rozwidleniem na Janów i Sosnowiec Południowy. Najpierw mocno szarpało i frezowało obraz, a potem pulpit. 90% przejazdów kończył się wywaleniem z Simrail. Po jakiejś aktualizacji problem zniknął.
Recommended Posts