mateusz424 Posted June 5 Posted June 5 (edited) Czy ktoś z Was ma problem z przejechaniem odcinka Sprowa - Kozłów (obojętnie w którą stronę) zarówno na Singlu jak i na Multi? Bo wyrzuca mnie do pulpitu zawsze mniej więcej w tym samym miejscu: około 11 km przed Kozłowem lub około 12 km przed Sprową. Proszę o przetestowanie i odzew. Sprawdzenie spójności plików robiłem wiele razy. Mogę jeszcze zrobić reinstal ale przedtem chciałbym się upewnić, że będzie to miało sens, że problem występuje tylko u mnie. Z góry dziękuję za poświęcony czas. Edited June 5 by mateusz424
Zgredd Posted June 6 Posted June 6 Właśnie przejechałem bez problemu ten odcinek na scenariuszu ze Starzyn do Krakowa.
Grandal74 Posted June 6 Posted June 6 Ja kiedyś miałem taki problem za Dańdówką przed rozwidleniem na Janów i Sosnowiec Południowy. Najpierw mocno szarpało i frezowało obraz, a potem pulpit. 90% przejazdów kończył się wywaleniem z Simrail. Po jakiejś aktualizacji problem zniknął.
mateusz424 Posted June 6 Author Posted June 6 Dziękuję za pomoc 👍 W moim przypadku sprawdzanie spójności plików nic nie dawało. Problem rozwiązała reinstalacja SimRail.
Recommended Posts