Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
W dniu 4.05.2026 o 05:30, 0x8000ffff napisał(a):

Tak, obawiam się że to to polskie piekiełko właśnie. Ja siedzę głównie na INT4, grać mogę tylko w nocy, a tylko tam jest wtedy dzienny rozkład jazdy. Chociaż mniej więcej między godziną drugą a trzecią, symulacja zawiesza się w czasie. W efekcie stoisz godzinę pod semaforem. Więc słabo to wygląda. Zgłaszałem to...
Cóż, być może bariera językowa sprawia, że nie ma spin, ale dla mnie powód tej kultury i spokoju nie ma znaczenia, ważny jest sam fakt przyjemnej atmosfery.
PL3 zacząłem unikać jak diabeł święconej wody 😛 

Właśnie dzisiejszym popołudniem udało mi się wbić na PL3 na wg. mnie ciekawą stację (niedocenianą pod względem trudności) jakim jest Gałkówek. Wchodzę na ten dyżur. Patrzę na pulpit i mówię do siebie "ja pier..." Stacja prawie zablokowana na amen. (Okazało się też od kolegi dyżurnego z Koluszek, że sytuacja u niego podobna) Więc działajmy! Piszę w zarobieniu do 74xxx, że bez wjazdu. Gościu mi odpisuje po angielsku, że "dzięki za ostrzeżenie". Oczywiście dzięki mojemu doświadczeniu na PL3 uznałem to za sarkazm. Ale to nie był sarkazm. Facet z poza Polski mi pisze, że poczeka, dziękuję ogólnie za instrukcje i bym na spokojnie rozwiązał stację, choć też każdy polski mechanik rozumiał, że chcę pomóc w rozwiązaniu niemal węzła gordyjskiego. Za co dziękuję, pozdrawiam wszystkich z Gałkówka 12.05 około 17:30-18:30 🙂

Edited by k.fornal24
  • Haha 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy