Sacré bleu Posted Friday at 11:59 AM Posted Friday at 11:59 AM (edited) To największy rak tej gry. Te próby radia, życzenia zielonych i inny syf w eterze. Oczywiście ja komunikację głosową mam wyciszoną, ale wszyscy w około o tym nie wiedzą i mówiąc do mnie myślą, że ich ignoruję. Edited yesterday at 06:11 PM by Sacré bleu zmiana wątku 1
Grandal74 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Nie twierdzę, sporo szajsu na głosowym słychać, ale to co proponujesz jest zwyczajnie głupie na multi. Lepiej się przerzucić na single w twoim wypadku, albo wyjść na długi spacer i ochłonąć. Edited 2 hours ago by Grandal74 3
0x8000ffff Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Voice czat mocno odróżnia ten symulator od innych, szkoda by było. Tym bardziej, ze nożem można pokroić chleb, posmarować masłem, a można go użyć aby kogoś skrzywdzić. Z każdym czatem, głosowym czy nie jest tak samo. Nie wylewa się dziecka z kąpielą, to zbyt radykalne.
misiek_131415 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja może kilka razy przez 3 lata wyłączyłem wyciszenie czata. Również gram w ciszy. Ale bez przesady że mamy komuś innemu zabraniać.
stary_ortalion Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Może gdyby dodać znacznik (w liście graczy pod tab'em albo w tym co się wyświetla 'w 3D' winietką nad postacią gracza) oznaczający że ktoś ma wyciszony voice chat albo brak wyjścia audio albo mikrofonu)? albo uniwersalne ikonki, albo tekst noaudio/nomic etc. (to ma również inne praktyczne zastosowania, jak ktoś np gra w otoczeniu w którym nie może/nie chce używać mikrofonu albo /nie ma/ mikrofonu / słuchawek itp. ) 1
Recommended Posts