Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

To największy rak tej gry. Te próby radia, życzenia zielonych i inny syf w eterze. Oczywiście ja komunikację głosową mam wyciszoną, ale wszyscy w około o tym nie wiedzą i mówiąc do mnie myślą, że ich ignoruję.

komunikacja.jpg

Edited by Sacré bleu
zmiana wątku
  • Haha 1
Posted (edited)

Nie twierdzę, sporo szajsu na głosowym słychać, ale to co proponujesz jest zwyczajnie głupie na multi. 

Lepiej się przerzucić na single w twoim wypadku, albo wyjść na długi spacer i ochłonąć. 

Edited by Grandal74
  • I agree 3
Posted

Voice czat mocno odróżnia ten symulator od innych, szkoda by było. Tym bardziej, ze nożem można pokroić chleb, posmarować masłem, a można go użyć aby kogoś skrzywdzić. Z każdym czatem, głosowym czy nie jest tak samo. Nie wylewa się dziecka z kąpielą, to zbyt radykalne.

Posted

Może gdyby dodać znacznik (w liście graczy pod tab'em albo w tym co się wyświetla 'w 3D' winietką nad postacią gracza) oznaczający że ktoś ma wyciszony voice chat albo brak wyjścia audio albo mikrofonu)? albo uniwersalne ikonki, albo tekst noaudio/nomic etc.

(to ma również inne praktyczne zastosowania, jak ktoś np gra w otoczeniu w którym nie może/nie chce używać mikrofonu albo /nie ma/ mikrofonu / słuchawek itp. )

• I agree 1
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy