Jump to content

Recommended Posts

Posted

W Impulsie dużo szybciej brudzą się szyby niż w innych pojazdach. Dla testów jechałem tą samą prędkością w tych samych miejscach i jest spora różnica.
Dodatkowo mam wrażenie, że zabrudzenia w Impulsie są dużo trudniej usuwalne niż w innych pojazdach.

• SIMRAIL Team
Posted
Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users.
Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
  • 6 months later...
Posted

Impuls 2 - Pociąg, czy symulator wycieraczek?
Cześć Twórcy i Deweloperzy!

Niemal od razu po premierze dodatku Impuls 2 na forum pojawił się opis problemu z bardzo szybkim brudzeniem się przedniej szyby. Wystarczy przejechać krótki odcinek z Łodzi Widzewa do Łodzi Andrzejowa, a cała szyba jest już zanieczyszczona. Co więcej, pojawiają się na niej tak tłuste plamy, że podczas minutowego postoju w Andrzejowie cały ten czas trzeba poświęcić na ich ścieranie, ponieważ ich czyszczenie trwa niezwykle długo. I tak wygląda cała trasa. Zamiast gry w symulator pociągu, gramy w symulator wycieraczek i spryskiwaczy.

Problem był zgłaszany. Od tamtego momentu wydano już kilka aktualizacji gry, a kwestia ta nadal pozostaje nierozwiązana – mimo że wymaga to prawdopodobnie jedynie drobnej korekty w pliku konfiguracyjnym.

W imieniu całej społeczności gorąco apeluję i wręcz domagam się wreszcie rozwiązania tego problemu. W końcu nie jest to pociąg, który otrzymaliśmy za darmo, lecz pełnoprawny, płatny dodatek, za który wszyscy zapłaciliśmy z oczekiwaniem wysokiej jakości. Co więcej, produkt ten wciąż jest reklamowany na ekranach wczytywania gry i nadal próbujecie go sprzedawać nowym graczom, zapominając o naprawie jego drobnych, lecz uciążliwych błędów.

Dziękujemy i liczymy na szybką reakcję.

• I agree 3
Posted

Niestety komunikacja z twórcami gry i tego forum to bolączka. Wiele spraw zgłaszanych - czy to błędy, czy prośby - i często zero choćby jednego krótkiego komentarza czy będzie to uwzględnione, czy nie. 

Ja np. do Impulsa zgłaszałem prośbę, aby oświetlenie kokpitu można było mocniej ściemnić, bo jazda nocą jest męcząca. Nie wiem dlaczego nie można tego zrobić tak jak w ET25- tam jest git. Zero komentarza, czy to możliwe i zrobią, czy nie. A człowiek zapłacił za DLC....

• I agree 3
Posted

Gdy zgłosiłem ten problem, że w Impulsie 2 przednia szyba brudzi się szybciej, a niektóre zabrudzenia są takie, jakby muchy czy komary miały wielkość wrony - to otrzymałem odpowiedź, że za zabrudzenia przedniej szyby w Impulsie odpowiada ten sam skrypt, co w innych lokomotywach/ezt.
Sugerowałem też, żeby brudzenie się przedniej szyby było opcją, którą można wyłączyć w ustawieniach. Jak dotąd cisza...

• I agree 2
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy