Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Mam problem z osiągnięciem odkrywca, otóż wskaźnik zatrzymał się na 67 stacjach na 70. Czasami podczas przejeżdżania przez stacje wyświetla mi sie jakbym nabijał kolejną, aczkolwiek punkty się nie nabijają. Czy mogę ewentualnie gdzieś sprawdzić, jakiej stacji nie odwiedziłem? może jakiś błąd sie wkradł?
Z góry dziękuje za pomoc              image.png.24618c9c5432e549cb989ad1e8570d09.png

Posted
8 hours ago, Kamil_ said:

Witam. Mam problem z osiągnięciem odkrywca, otóż wskaźnik zatrzymał się na 67 stacjach na 70. Czasami podczas przejeżdżania przez stacje wyświetla mi sie jakbym nabijał kolejną, aczkolwiek punkty się nie nabijają. Czy mogę ewentualnie gdzieś sprawdzić, jakiej stacji nie odwiedziłem? może jakiś błąd sie wkradł?
Z góry dziękuje za pomoc              image.png.24618c9c5432e549cb989ad1e8570d09.png

Kliknij F8 w czasie gry, zakładka Achievement Progress i tam będzie napisane jakich stacji nie masz w tym osiągnięciu.

• Thanks 1
  • I agree 1
Posted
4 godziny temu, lewnemejski napisał(a):

Kliknij F8 w czasie gry, zakładka Achievement Progress i tam będzie napisane jakich stacji nie masz w tym osiągnięciu.

a to ciekawe teraz zamiast 67/70 mam57/70... Pomijam już fakt, że 3/4 tych stacji napewno odwiedziałem. No nic, może jakiś błąd, będe jeździć i zaliczać      

image.png.d57226b1ec5693f8020c9dac9766a7c1.png 

Posted
4 minuty temu, chancellor napisał(a):

Progres zapisywany jest lokalnie w pliku. Grasz albo grałeś może na kilku komputerach? Nie przenosi się między nimi.

tak zmieniałem kompa niedawno, ale te 67 stacji dalej zostało. Czyli progres z tamtego sie nie przeniósł i musze zaliczać od nowa... Dziękuje za pomoc

Posted

Może stąd te komunikaty o zaliczeniu kolejnej stacji od Steama podczas, gdy nie zmienia się licznik. Tak jakby częściowo już były, ale jednak nie... Chyba Steam zwariował przez tę zmianę komputera. Spróbuj od tych, których wiesz, że nie masz. A nuż się uda bez zaliczania wszystkiego od nowa?

Posted
Godzinę temu, chancellor napisał(a):

Może stąd te komunikaty o zaliczeniu kolejnej stacji od Steama podczas, gdy nie zmienia się licznik. Tak jakby częściowo już były, ale jednak nie... Chyba Steam zwariował przez tę zmianę komputera. Spróbuj od tych, których wiesz, że nie masz. A nuż się uda bez zaliczania wszystkiego od nowa?

Wg info pod F8 to jest dokładnie tak jak mówisz, na szczęście zostało mi tylko 10 stacji. Dzieki za pomoc

Posted
9 godzin temu, lewnemejski napisał(a):

dziękuje za pomoc :))   image.png.1552f04bd070b01eee2d09b51f1128b1.png

• Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy