beskidek2513 Posted Monday at 10:54 PM Posted Monday at 10:54 PM Hejka! Czy ktoś wie (a najlepiej, jakby twórcy się wypowidzieli), kiedy w grze (i czy w ogóle) będą udostępnione nastawnie warszawskie? W sensie Zachód, Wschód i Centralna.
Orzeł85A Posted yesterday at 07:52 AM Posted yesterday at 07:52 AM 8 godzin temu, beskidek2513 napisał(a): Hejka! Czy ktoś wie (a najlepiej, jakby twórcy się wypowidzieli), kiedy w grze (i czy w ogóle) będą udostępnione nastawnie warszawskie? W sensie Zachód, Wschód i Centralna. Na razie nic na to nie wskazuje aby one były udostępnione teraz twórcy skupiają się na DLC Łódź 2 .
Arkadio40 Posted yesterday at 08:31 AM Posted yesterday at 08:31 AM Z tego co słyszałem ( ale to ploty ) to Warszawy Zachodniej NIE będzie
PL_Andrev Posted yesterday at 09:08 AM Posted yesterday at 09:08 AM 10 godzin temu, beskidek2513 napisał(a): Hejka! Czy ktoś wie (a najlepiej, jakby twórcy się wypowidzieli), kiedy w grze (i czy w ogóle) będą udostępnione nastawnie warszawskie? W sensie Zachód, Wschód i Centralna. Krakowa nie ma a ty chcesz Warszawę? XD 1
Orzeł85A Posted yesterday at 09:51 AM Posted yesterday at 09:51 AM 10 godzin temu, beskidek2513 napisał(a): Hejka! Czy ktoś wie (a najlepiej, jakby twórcy się wypowidzieli), kiedy w grze (i czy w ogóle) będą udostępnione nastawnie warszawskie? W sensie Zachód, Wschód i Centralna. Szczerze mówiąc, to raczej nic jeszcze konkretnego nie wiadomo. Twórcy chyba na razie nie planują udostępniać warszawskich nastawni, a jeśli nawet, to pewnie dopiero w dalszej przyszłości — tam jest masa roboty z infrastrukturą i ruchem. Fajnie by było zobaczyć Zachodni, Wschodni i Centralny w grze, ale póki co chyba trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać na jakieś oficjalne info.
PogromcaCzasu666 Posted yesterday at 04:51 PM Posted yesterday at 04:51 PM No to chyba najwyższy czas udostępnić tą Warszawę. Tak samo jak większość czeka na Śrudmieście 😉
Orzeł85A Posted yesterday at 05:14 PM Posted yesterday at 05:14 PM 19 minut temu, PogromcaCzasu666 napisał(a): No to chyba najwyższy czas udostępnić tą Warszawę. Tak samo jak większość czeka na Śrudmieście 😉 Obawiam się że jeszcze sobie poczekasz bo jak na razie nic na to nie wskazuje aby były plany wydania jak na Śląsku nie mam nastawni które dawno powinny już być.
mateusz424 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 13 godzin temu, PogromcaCzasu666 napisał(a): No to chyba najwyższy czas udostępnić tą Warszawę. Tak samo jak większość czeka na Śrudmieście 😉 13 godzin temu, Orzeł85A napisał(a): Obawiam się że jeszcze sobie poczekasz bo jak na razie nic na to nie wskazuje aby były plany wydania jak na Śląsku nie mam nastawni które dawno powinny już być. Zwłaszcza na Śrudmieście trzeba będzie długo czekać 😂 3
Arkadio40 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ktoś tu napisał że najpierw niech dodadzą Kraków Główny, a dopiero Warszawę
KIEROWNIK Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Po wydaniu DLC Łódź 2 powinni po kolei zająć się udostępnieniem brakujących (nie grywalnych obecnie )nastawni w grze . Z Warszawą jest tak że czekają może na koniec remontu Warszawy Zachodniej i może wtedy coś tam się ruszy . Kiedyś już pisali tak samo o Warszawie Grochowie że tam jest ogrom pracy . Ale fajnie jak by to w nie dalekiej przyszłości funkcjonowało 2
adisuper Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Tak samo z Fabryczną ja wiem,ze chcą dodać kiedy będzie skończony ten cąły tunel ale na mil,ośc boską przecież obecnie pociągi tam jeżdżą.
PL_Andrev Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 godzin temu, adisuper napisał(a): Tak samo z Fabryczną ja wiem,ze chcą dodać kiedy będzie skończony ten cąły tunel ale na mil,ośc boską przecież obecnie pociągi tam jeżdżą. O Fabrycznej zapomnij, jako stacja końcowa jest nie do ogarnięcia przez boty. 1
KIEROWNIK Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Jak napisał mi dzisiaj Pan Kura to : Nastawnie których nie da się na ten moment odwzorować w SR Sosnowiec Dańdówka - mechaniczne kluczowe, Olkusz - mechaniczne scentralizowane, Zarzecze - posterunek z zdalnym sterowaniem, Wolbrom - mechaniczne scentralizowane, Sędziszów - mechaniczne scentralizowane, KGB - brak mocy przerobowych na ten moment, warszawa wschodnia, centralna, zachodnia - urządzenia półblokowe Czyli sobie jeszcze na nie poczekamy nie wiadomo ile czasu ... Edited 2 hours ago by KIEROWNIK
Arkadio40 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Teraz, KIEROWNIK napisał(a): Jak napisał mi dzisiaj Pan Kura to : Nastawnie których nie da się na ten moment odwzorować w SR Sosnowiec Dańdówka - mechaniczne kluczowe, Olkusz - mechaniczne scentralizowane, Zarzecze - posterunek z zdalnym sterowaniem, Wolbrom - mechaniczne scentralizowane, Gajówka - posterunek zdalnie sterowany, Sędziszów - mechaniczne scentralizowane, KGB - brak mocy przerobowych na ten moment, warszawa wschodnia, centralna, zachodnia - urządzenia półblokowe Dalej sądzę że gra się cofa zamiast rozwijać 1 1
Orzeł85A Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 27 minut temu, Arkadio40 napisał(a): Dalej sądzę że gra się cofa zamiast rozwijać Nie zgodzę się z tobą dłubiom coś natomiast jest to tempo które zadowala większość graczy.
misiek_131415 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Godzinę temu, Arkadio40 napisał(a): Dalej sądzę że gra się cofa zamiast rozwijać Dodawanie taboru i tras, nowa fizyka i bujanie lokomotyw to cofanie się? Możesz napisać że rozczarowuje cie tempo zmian, że idzie to za wolno. Ale jak cofanie jak tuż tuż Sieradz, Piotrków i CD163. No jak? Są plany na serwer pro w 2026roku. Liczę że rok dwa i kolejne trasy ŁKA będą. No jak cofanie??????? 1
misiek_131415 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Godzinę temu, KIEROWNIK napisał(a): Sosnowiec Dańdówka - mechaniczne kluczowe, Olkusz - mechaniczne scentralizowane, Zarzecze - posterunek z zdalnym sterowaniem, Wolbrom - mechaniczne scentralizowane, Sędziszów - mechaniczne scentralizowane, KGB - brak mocy przerobowych na ten moment, warszawa wschodnia, centralna, zachodnia - urządzenia półblokowe Dańdówka, a zwłaszcza Wolbrom, Olkusz ubolewam bardzo, bo to by ożywiło linię na Tunel. Pocieszające że nie ma na tej liście Charsznicy, Kozioła, Strzemieszyc, Południowej i Przemiarek.
pan kura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minut temu, misiek_131415 napisał(a): Dańdówka, a zwłaszcza Wolbrom, Olkusz ubolewam bardzo, bo to by ożywiło linię na Tunel. Pocieszające że nie ma na tej liście Charsznicy, Kozioła, Strzemieszyc, Południowej i Przemiarek. Przemiarki są bliżej oddania niż dalej, z Koziołem trochę podobna historia. D.G. Strzemieszyce i Charsznica mają znów ten sam problem. Są na mechanicznych scentralizowanych
adisuper Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Natomoiast moim zdaniem po drugiej części Łodzi powinni się w końcu wziąć za Wrocław - Zgorzelec bo było to dawnoi zapowiadane i cisza
maszynista_ezt Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 20 minut temu, adisuper napisał(a): Natomoiast moim zdaniem po drugiej części Łodzi powinni się w końcu wziąć za Wrocław - Zgorzelec bo było to dawnoi zapowiadane i cisza Gdzie była zapowiedziana trasa Wrocław-Zgorzelec?
Recommended Posts