votes Posted Wednesday at 01:06 PM Posted Wednesday at 01:06 PM Dzień dobry. Może w oczekiwaniu na nowe DLC w ramach urozmaicenia rozgrywki ustawić na jednym z i tak pustych serwerów zimową scenerię? Takie wydarzenie "Zima za pasem" (na tydzień lub dwa?) żeby w śniegu powalczyć z bruttem, lodem i opóźnieniami na PKP 😉 Oczywiście jeżeli nie wymaga to nakładu pracy, bo wtedy lepiej nie odrywać się od meritum - "Kot z miasta Łodzi pochodzi" Pozdrawiam serdecznie 1 7
Quentis Posted Wednesday at 09:15 PM Posted Wednesday at 09:15 PM Idąc tym tokiem rozumowania, to zima może trwać i trwać...
error723 Posted Thursday at 05:54 AM Posted Thursday at 05:54 AM 8 godzin temu, Quentis napisał(a): Idąc tym tokiem rozumowania, to zima może trwać i trwać... A widzisz, jestem jeszcze z tego pokolenia, które pamięta, że zima zaczynała się w listopadzie (najczęściej 1go na cmentarze, szło się już w mrozie i śniegu) i zaczynała odpuszczać w połowie marca. Zatem, pamiętam, że zima w Polsce potrafiła trwać prawie pół roku. 3
k.fornal24 Posted Thursday at 08:04 AM Posted Thursday at 08:04 AM 2 godziny temu, error723 napisał(a): A widzisz, jestem jeszcze z tego pokolenia, które pamięta, że zima zaczynała się w listopadzie (najczęściej 1go na cmentarze, szło się już w mrozie i śniegu) i zaczynała odpuszczać w połowie marca. Zatem, pamiętam, że zima w Polsce potrafiła trwać prawie pół roku. To chyba jesteś ze wschodu Polski. We Wrocławiu nigdy tak nie było.
error723 Posted Thursday at 08:13 AM Posted Thursday at 08:13 AM 9 minut temu, k.fornal24 napisał(a): To chyba jesteś ze wschodu Polski. We Wrocławiu nigdy tak nie było. Jestem z Gdyni i było tak jeszcze w latach 80. 1
BrejSki Posted Thursday at 07:28 PM Posted Thursday at 07:28 PM 13 godzin temu, error723 napisał(a): A widzisz, jestem jeszcze z tego pokolenia, które pamięta, że zima zaczynała się w listopadzie (najczęściej 1go na cmentarze, szło się już w mrozie i śniegu) i zaczynała odpuszczać w połowie marca. Zatem, pamiętam, że zima w Polsce potrafiła trwać prawie pół roku. Sprawiłeś, że czuję się stary 🤣 1
Orzeł85A Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago W dniu 1.10.2025 o 15:06, votes napisał(a): Dzień dobry. Może w oczekiwaniu na nowe DLC w ramach urozmaicenia rozgrywki ustawić na jednym z i tak pustych serwerów zimową scenerię? Takie wydarzenie "Zima za pasem" (na tydzień lub dwa?) żeby w śniegu powalczyć z bruttem, lodem i opóźnieniami na PKP 😉 Oczywiście jeżeli nie wymaga to nakładu pracy, bo wtedy lepiej nie odrywać się od meritum - "Kot z miasta Łodzi pochodzi" Pozdrawiam serdecznie Ja tam nie oczekuje na nowe DLC twój pomysł nie mam sensu to już lepszym rozwiązanie było by zrobienie serwera PRO gdzie by była możliwość wykonywania manewrów oraz rozkazów pisemnych.
Recommended Posts