votes Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Dzień dobry. Może w oczekiwaniu na nowe DLC w ramach urozmaicenia rozgrywki ustawić na jednym z i tak pustych serwerów zimową scenerię? Takie wydarzenie "Zima za pasem" (na tydzień lub dwa?) żeby w śniegu powalczyć z bruttem, lodem i opóźnieniami na PKP 😉 Oczywiście jeżeli nie wymaga to nakładu pracy, bo wtedy lepiej nie odrywać się od meritum - "Kot z miasta Łodzi pochodzi" Pozdrawiam serdecznie 5
Quentis Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Idąc tym tokiem rozumowania, to zima może trwać i trwać...
error723 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 godzin temu, Quentis napisał(a): Idąc tym tokiem rozumowania, to zima może trwać i trwać... A widzisz, jestem jeszcze z tego pokolenia, które pamięta, że zima zaczynała się w listopadzie (najczęściej 1go na cmentarze, szło się już w mrozie i śniegu) i zaczynała odpuszczać w połowie marca. Zatem, pamiętam, że zima w Polsce potrafiła trwać prawie pół roku. 2
k.fornal24 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 godziny temu, error723 napisał(a): A widzisz, jestem jeszcze z tego pokolenia, które pamięta, że zima zaczynała się w listopadzie (najczęściej 1go na cmentarze, szło się już w mrozie i śniegu) i zaczynała odpuszczać w połowie marca. Zatem, pamiętam, że zima w Polsce potrafiła trwać prawie pół roku. To chyba jesteś ze wschodu Polski. We Wrocławiu nigdy tak nie było.
error723 Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 9 minut temu, k.fornal24 napisał(a): To chyba jesteś ze wschodu Polski. We Wrocławiu nigdy tak nie było. Jestem z Gdyni i było tak jeszcze w latach 80.
Recommended Posts