Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sezon wakacyjny w pełni. Urosła liczba użytkowników. Wiadomo. Przybyło zwłaszcza tych, których poziom edukacyjny mieści się w nauczaniu początkowym klas 1-3. Ich skrzeczenie na radiu czasem powoduje ból uszu. Zwiększona ilość użytkowników powoduje swoiste polowanie na nastawnie zwłaszcza te ulubione. Z pociągami nie jest inaczej. Z reguły pozostają ogryzki na 10- 30 minut, bo dzidziuś jeden z drugim pojedzie kawałek, szybko mu się znudzi i poluje na dziobaka, bo na nim można poszaleć 200 km/h. Twórcy w przypływie swojej mądrości zapewne odpowiedzą, że są też inne serwery. Zgadza się. Tylko że na tej platformie cały czas grają ci sami użytkownicy, spotykając się co wieczór. Skrzeczących małolatów polskiego pochodzenia jestem w stanie znieść. Ale obcojęzycznych to już nie. Nie integrują się, to w sumie logiczne. Na polskim serwerze nie muszę znać ani korzystać z języka obcego do komunikacji. Wypadałoby zrobić z tym porządek. Skoro infrastrukturalnie serwer jest ograniczony co do ilości obecnych użytkowników, twórcy zamiast spoczywać na laurach powinni zaradzić tej sytuacji. Można rozszerzyć sieć kolejową o kolejne obszary. To czasochłonne jest, wiem. Słuchajcie no twórcy. Ostatnio stworzyliście Łódź. Sukces! I co dalej? Skoro brakuje nastawni i trzeba o nie walczyć a ściślej nawet polować, to trzeba  końcu uruchomić te, co nie uruchomione. Pociągów więcej nie będzie dopóki nie rozszerzy się sieci kolejowej o nowe komponenty. 

Zatem twórcy, deweloperzy czy jak tam siebie nazywacie, zanim dacie mi bana, czym mnie do łez rozbawicie przemyślcie co napisałem i wykażcie się intelektem. I do roboty! Ludzie płacąc za SR to entuzjaści tacy jak ja i oprócz tego zawodowcy czynni i emerytowani. Oczekujemy postępów, rozwoju i lepszej komunikacji z użytkownikami. Discord to nie wszystko.

Pozdrawiam.

Edited by pomperek
  • Confused 2
  • Haha 2
  • I agree 1
Posted

To ja przeproszę z góry za te skrzeczące dzieciaczki i innych nieprofesjonalnych graczy, którzy przeszkadzają UBER Polakowi zanurzyć się w wir życia kolejarza.

Wiadomka, zapłaciłeś marne 100-200 cebulionów to wymagasz.

Przy okazji miło mi było przeczytać komentarz tak wspaniałej osoby jak ty.

Posted

Polowanie na nastawnie? Albo na pociągi?
To i ja Ci odpowiem - są do wyboru też inne serwery, gdzie absolutnie nie musisz na nic polować. Ale nie, chciałbyś zapewne, aby Twoja ulubiona nastawnia albo pociąg czekały na Ciebie w nieskończoność, aż raczysz Waść Pan wejść i zagrać.
Usiądź spokojnie i poczekaj, aż ktoś ustąpi miejsca, to nie takie trudne.

Co do "skrzeczących małolatów" - zupełnie nie rozumiem, w czym Ci to przeszkadza. W przestrzeni publicznej też masz z tym problem? Bo na to wygląda...

Na koniec - nie wiem, skąd masz informacje, że twórcy spoczywają na laurach. Może masz jakieś tajemne dojścia do tego, co robią? Bo z informacji ogólnodostępnych wynika zupełnie coś innego. No ale może się mylę...

• I agree 3
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy