patwrobel Posted July 12 Posted July 12 Znalazłem kolejny błąd. Mam lokomotywę na torze (spawn luzem) i wchodzę do kabiny 1 (A). Ruszam w kierunku A czyli zgodnie ze spawn. Dojeżdżam do toru postojowego, zmieniam kabinę i podjeżdżam pod skład beczek kabiną B. Wygaszam lokomotywę z tej kabiny i wychodzę na zewnątrz. Łączę sprzęg (całość) i wracam do drugiej kabiny (A). Niestety pociąg nie zmienia CebinDir w LUA (dalej jest -1 czyli jakby była kabina B) ale to nie wszystko. Radio w ET22 jak zmieniłem na A (zgodnie z widocznym screenem mam kabinę oznaczoną 1 wiec kabina A) to rado nie działa - musiałem ustawić B. Czyli tak jakby podczas łączenia składu obrócił ustawienia lokomotywy ale ona sama jest w pozycji orginalnej. PS. Dodam jeszcze że nie używam flagi isReversed jest ustawiona na false
SIMRAIL Team Admin BOT Posted July 16 SIMRAIL Team Posted July 16 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #4075 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #4075
Recommended Posts