patwrobel Posted Saturday at 12:22 PM Posted Saturday at 12:22 PM Znalazłem kolejny błąd. Mam lokomotywę na torze (spawn luzem) i wchodzę do kabiny 1 (A). Ruszam w kierunku A czyli zgodnie ze spawn. Dojeżdżam do toru postojowego, zmieniam kabinę i podjeżdżam pod skład beczek kabiną B. Wygaszam lokomotywę z tej kabiny i wychodzę na zewnątrz. Łączę sprzęg (całość) i wracam do drugiej kabiny (A). Niestety pociąg nie zmienia CebinDir w LUA (dalej jest -1 czyli jakby była kabina B) ale to nie wszystko. Radio w ET22 jak zmieniłem na A (zgodnie z widocznym screenem mam kabinę oznaczoną 1 wiec kabina A) to rado nie działa - musiałem ustawić B. Czyli tak jakby podczas łączenia składu obrócił ustawienia lokomotywy ale ona sama jest w pozycji orginalnej. PS. Dodam jeszcze że nie używam flagi isReversed jest ustawiona na false
SIMRAIL Team Admin BOT Posted Wednesday at 04:15 PM SIMRAIL Team Posted Wednesday at 04:15 PM Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #4075 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #4075
Recommended Posts