gier1704 Posted August 20, 2025 Posted August 20, 2025 ogólnie scenariusz dobry tylko w Starzynach zwrotnica 5/4 się nie przestawia przez to wykolejam się. Proszę naprawcie to.
Jacob28 Posted August 21, 2025 Posted August 21, 2025 15 godzin temu, gier1704 napisał(a): ogólnie scenariusz dobry tylko w Starzynach zwrotnica 5/4 się nie przestawia przez to wykolejam się. Proszę naprawcie to. Temat był poruszany, jak chcesz ukończyć scenariusz. Wystarczy postać trochę i scenariusz sam Cię tepnie dalej
Po Lewym Posted February 4 Posted February 4 W dniu 12.03.2025 o 19:19, Matjax napisał(a): U mnie jest to samo. mam to samo
lewnemejski Posted March 10 Posted March 10 (edited) Postanowiłem naprawić błąd związany z rozjazdami w Starzynach, droga dla pociągu jest ułożona poprawnie - nie prowadzi już na kozioł oporowy. Załączony folder skompresowany zawiera 2 foldery wewnątrz; jedynie z plikiem LUA dla obu wersji scenariusza. Należy pobrać oryginalną wersję i podmienić plik mission.lua aby scenariusz działał poprawnie. W razie innych problemów również postaram się je naprawić jeśli ktoś znajdzie. EDIT: Dostałem prośbę o naprawienie błędu powodującego wykolejenie pod koniec scenariusza (Jest to błąd, w oryginale scenariusz kończył się poprawnie) nowy kod jest dostępny do pobrania z tego wpisu. Fixed.zip Edited March 11 by lewnemejski Poprawka 1 1
Antek gaming Posted March 24 Posted March 24 Mam pytanie. Dlaczego jak pobieram te pliki i wklejam to do gry to czemu mi niedziała?
0x8000ffff Posted March 24 Posted March 24 Nie twierdzę, że potrafiłbym Ci pomóc, ale obawiam się, że Twoja informacja jest zbyt ogólna. Brak opisu o tym co i jak robisz.
Recommended Posts