broniewskijarek Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 12 minut temu, PL_Andrev napisał(a): To może obejrzyj, nie odgrywa się - filmik bardzo wyważony z uczciwym komentarzem. Raczej nie zamierzam. Widziałem jego "wyczyny" na filmach. Chodzi o to, że dla mnie jego wartość jako "oceniacza" jest zerowa. Dopisek: jeśli chodzi o tę grę. Edited 3 hours ago by broniewskijarek 2 1
adamets2 Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago (edited) 3 godziny temu, broniewskijarek napisał(a): A dlaczego ten człowiek jest level 1 mimo ponad 250 godzin gry? Bo niemiłosiernie trollował - wykolejał składy, robił zamieszania na dyżurkach - i jeszcze z tego filmiki robił dla uciechy publiki. Jego zdania nie brał bym na poważnie... Może podostawał za dużo banów i teraz ma chwilę satysfakcji, że może się odegrać. (zaznaczę, że tego akurat filmiku nie oglądałem) Nie kwestionuję tego czy dostawał bany i czy nie. Jeśli wykolejał składy itp to słusznie, że dostawał. Po prostu nie znam tych materiałów, ale samego kolesia kojarzę - jest bardzo popularny na YT i przewinąłem na szybko ten filmik i on mówi prawdę. Więc może zostawmy co tam robił w przeszłości, a przeanalizujmy ten filmik. Np pod koniec, że jak samouczek jest zabugowany i wchodzi zupełnie nowy gracz np. kompletnie nie ogarniający pociągów czy nawet symulatorów to samouczek MUSI być IDEALNY bo jak on się zetknie już w samouczku z problemami to odda grę... Sam tak miałem w pierwszej chwili i to nie przez bugi tylko daleki od doskonałości samouczek. Natomiast jak będę mieć chwilę obejrzę w całości i jeszcze raz się odezwę co o tym myślę 🙂 Ale jak już pisali wyżej koledzy może obiektywnie mówić. Edited 14 minutes ago by adamets2
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now