Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
12 minut temu, PL_Andrev napisał(a):

To może obejrzyj, nie odgrywa się - filmik bardzo wyważony z uczciwym komentarzem.

Raczej nie zamierzam. Widziałem jego "wyczyny" na filmach. Chodzi o to, że dla mnie jego wartość jako "oceniacza" jest zerowa.

Dopisek: jeśli chodzi o tę grę.

Edited by broniewskijarek
  • Haha 2
  • I agree 1
Posted (edited)
3 godziny temu, broniewskijarek napisał(a):

A dlaczego ten człowiek jest level 1 mimo ponad 250 godzin gry? Bo niemiłosiernie trollował - wykolejał składy, robił zamieszania na dyżurkach - i jeszcze z tego filmiki robił dla uciechy publiki. Jego zdania nie brał bym na poważnie... Może podostawał za dużo banów i teraz ma chwilę satysfakcji, że może się odegrać. (zaznaczę, że tego akurat filmiku nie oglądałem)

Nie kwestionuję tego czy dostawał bany i czy nie. Jeśli wykolejał składy itp to słusznie, że dostawał. Po prostu nie znam tych materiałów, ale samego kolesia kojarzę - jest bardzo popularny na YT i przewinąłem na szybko ten filmik i on mówi prawdę. Więc może zostawmy co tam robił w przeszłości, a przeanalizujmy ten filmik. Np pod koniec, że jak samouczek jest zabugowany i wchodzi zupełnie nowy gracz np. kompletnie nie ogarniający pociągów czy nawet symulatorów to samouczek MUSI być IDEALNY bo jak on się zetknie już w samouczku z problemami to odda grę... Sam tak miałem w pierwszej chwili i to nie przez bugi tylko daleki od doskonałości samouczek.

Natomiast jak będę mieć chwilę obejrzę w całości i jeszcze raz się odezwę co o tym myślę 🙂 Ale jak już pisali wyżej koledzy może obiektywnie mówić.

Edited by adamets2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy