Bulbulator Posted January 22 Posted January 22 (edited) Mi się marzy płatny DLC LHS part 1, z trasą od Sławkowa do Woli Baranowskiej + ST44 i M62 z 14D40 na pokładzie. W przyszłości kolejny płatny DLC LHS part2, z resztą trasy do granicy i lokomotywą SP48/TEM2. Ale raz, że LHS to prywatna spółka i trzeba by było mieć pozwolenia na użycie marki (można i bez brandingu), dwa - rozstaw osi się nie zgadza, więc nie wiadomo simkol miałby ogarnąć kwestie techniczne w symulatorze, trzy - wymagałoby to pewnie dodania radzieckich węglarek do DLC i pewnie kilku innych wagonów, no i cztery, że pewnie spółka LHS nie jest zainteresowana takim symulatorem/trasą, więc nie ma szansy na powstanie takiego DLC dla Simraila. Edited January 22 by Bulbulator literówka 3
PL_Andrev Posted January 22 Posted January 22 Godzinę temu, Bulbulator napisał(a): Mi się marzy płatny DLC LHS (...) A jest już coś zbliżonego: 1
WARESARES Posted January 23 Posted January 23 Mi to się marzy linia króciutka linia R60 relacji Wwa Wileńska ----> Tłuszcz.
KatowickiMKM Posted Sunday at 08:24 PM Posted Sunday at 08:24 PM (edited) Fajnie , Jakby pojawiła Się Trasa LK141 Relacji Katowice Ligota - Gliwice , przechodząca przez : Panewnik , Katowice Kokociniec , Radoszowy , Ruda Kochłowice , Ruda Wirek , Ruda Halemba , Ruda Bielszowice , Zabrze Makoszowy , Zabrze Makoszowy Kopalnia , Gliwice Sośnica , Gliwice Lokomotywownia , Gliwice ZNTK , Gliwice. Linia nie jest za długa , ma być remontowana ale wątpie że to nadejdzie i ze niby tam maja puscic ruch pasazerski bo narazie jezdza tam tylko towarowe i objazdowe pociagi IC i jakies podsyly specjalne itp. Bardzo bym się ucieszył gdybym zobaczył tą trase. Edited Sunday at 08:28 PM by KatowickiMKM 2
Masterczulki Posted Monday at 05:48 PM Posted Monday at 05:48 PM 21 godzin temu, KatowickiMKM napisał(a): Fajnie , Jakby pojawiła Się Trasa LK141 Relacji Katowice Ligota - Gliwice , przechodząca przez : Panewnik , Katowice Kokociniec , Radoszowy , Ruda Kochłowice , Ruda Wirek , Ruda Halemba , Ruda Bielszowice , Zabrze Makoszowy , Zabrze Makoszowy Kopalnia , Gliwice Sośnica , Gliwice Lokomotywownia , Gliwice ZNTK , Gliwice. Linia nie jest za długa , ma być remontowana ale wątpie że to nadejdzie i ze niby tam maja puscic ruch pasazerski bo narazie jezdza tam tylko towarowe i objazdowe pociagi IC i jakies podsyly specjalne itp. Bardzo bym się ucieszył gdybym zobaczył tą trase. To by miało sens, jeśli najpierw udostępniona była trasa Katowice - Gliwice przez Chorzów, Rudę Śląską i Zabrze, a linia na Tychy zostałaby przedłużona co najmniej do Ligoty właśnie.
Masterczulki Posted Monday at 05:50 PM Posted Monday at 05:50 PM W dniu 22.01.2025 o 14:31, Bulbulator napisał(a): Mi się marzy płatny DLC LHS part 1, z trasą od Sławkowa do Woli Baranowskiej + ST44 i M62 z 14D40 na pokładzie. W przyszłości kolejny płatny DLC LHS part2, z resztą trasy do granicy i lokomotywą SP48/TEM2. Ale raz, że LHS to prywatna spółka i trzeba by było mieć pozwolenia na użycie marki (można i bez brandingu), dwa - rozstaw osi się nie zgadza, więc nie wiadomo simkol miałby ogarnąć kwestie techniczne w symulatorze, trzy - wymagałoby to pewnie dodania radzieckich węglarek do DLC i pewnie kilku innych wagonów, no i cztery, że pewnie spółka LHS nie jest zainteresowana takim symulatorem/trasą, więc nie ma szansy na powstanie takiego DLC dla Simraila. Myślę, że rozstaw szyn mógłby być normalny, te dodatkowe 85 mm nie rzucałyby się za bardzo w oczy. Zresztą tak to teraz chyba jest zrobione 🙂
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now