Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jak to zdobyć? Wygląda, że przejechanie kilku misji pasażerskich bez żadnego spóźnienia nie odblokowało tego.

Przejechałem (jak chwalę się na innym zrzucie) jedną misję perfekcyjnie, bez żadnego błędu, wszystko idealnie w czasie, i lipka.

Coś się zawiesiło? Czy gra błędnie oznacza jako błąd zatrzymanie się na przystanku przed czasem? Przecież w rzeczywistości nie jest to żaden błąd, błąd byłby dopiero, gdybym odjechał przed czasem.

W opisie osiągnięcia jest napisane "Nie spóźnij się i nie odjedź za wcześnie z każdej stacji w rozkładzie jazdy".

Spełniłem ten warunek w kilku misjach i nigdy mi tego nie zalicza.

Ekran na końcu misji wygląda tak, jakby mógł mieć udział w błędzie. Jest kolumna "Twój czas" i liczy się wyłącznie czas zatrzymania na stacji, czyli w paru miejscach mam +1. Zdarzyło mi się również wyłapać -1 (i na podglądzie - spóźnienie -1) chociaż zegar pokazywał właściwą minutę (w rzeczywistości mogłem spóźnić się o sekundy).

Czy gra nigdy mi tego nie zaliczy, czy może działa to na konkretnym scenariuszu? Wszystkie scenariusze osobowe trzeba przejechać? Jest jakiś ukryty warunek? Podobno 15.9% użytkowników to osiągnęło. Jak to zrobić?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy