WILK Posted Saturday at 12:15 PM Posted Saturday at 12:15 PM Witam, Mam pyatnie czy tylko ja mam problem z zaliczeniem przejazdu przez stację Łęczyca w nowym DLC? Pozdrawiam
misiek_131415 Posted Saturday at 02:33 PM Posted Saturday at 02:33 PM 2 godziny temu, WILK napisał(a): Witam, Mam pyatnie czy tylko ja mam problem z zaliczeniem przejazdu przez stację Łęczyca w nowym DLC? Pozdrawiam nie tylko ty. na razie zepsute.
1394 Posted Saturday at 04:45 PM Posted Saturday at 04:45 PM Zgłosiłem jakiś czas temu w dziale błędów. Kiedyś naprawią.
Matys Posted yesterday at 05:15 AM Posted yesterday at 05:15 AM Ano nie działa. Problemem może być, że ani razu nie udało mi się przejechać stacji bez zatrzymywania. Pasażerskie mają PH zaś towarowe czekają na mijance. Warto byłoby spróbować dogadać się z kimś w trybie online aby zrobił przelot, nawet kosztem bota na kolejnej stacji. Tak samo nie zaliczyło mi misji Owocowy Skład. Z tego co widzę, nie ma żadnego towarowego od strony Kutna. Zaś od strony Bednar można przejąć skład już za łącznicą.
k.fornal24 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago W dniu 19.08.2026 o 07:15, Matys napisał(a): Ano nie działa. Problemem może być, że ani razu nie udało mi się przejechać stacji bez zatrzymywania. Pasażerskie mają PH zaś towarowe czekają na mijance. Warto byłoby spróbować dogadać się z kimś w trybie online aby zrobił przelot, nawet kosztem bota na kolejnej stacji. Tak samo nie zaliczyło mi misji Owocowy Skład. Z tego co widzę, nie ma żadnego towarowego od strony Kutna. Zaś od strony Bednar można przejąć skład już za łącznicą. Błąd jest znacznie prostszy i poprawienie go powinno zająć 5 sekund.Jak się wejdzie w tracker osiągnięć widać ewidentnie literówkę. Zamiast Łęczyca jest "Łeczyca".
Recommended Posts