WILK Posted Saturday at 12:15 PM Posted Saturday at 12:15 PM Witam, Mam pyatnie czy tylko ja mam problem z zaliczeniem przejazdu przez stację Łęczyca w nowym DLC? Pozdrawiam
misiek_131415 Posted Saturday at 02:33 PM Posted Saturday at 02:33 PM 2 godziny temu, WILK napisał(a): Witam, Mam pyatnie czy tylko ja mam problem z zaliczeniem przejazdu przez stację Łęczyca w nowym DLC? Pozdrawiam nie tylko ty. na razie zepsute.
1394 Posted Saturday at 04:45 PM Posted Saturday at 04:45 PM Zgłosiłem jakiś czas temu w dziale błędów. Kiedyś naprawią.
Matys Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ano nie działa. Problemem może być, że ani razu nie udało mi się przejechać stacji bez zatrzymywania. Pasażerskie mają PH zaś towarowe czekają na mijance. Warto byłoby spróbować dogadać się z kimś w trybie online aby zrobił przelot, nawet kosztem bota na kolejnej stacji. Tak samo nie zaliczyło mi misji Owocowy Skład. Z tego co widzę, nie ma żadnego towarowego od strony Kutna. Zaś od strony Bednar można przejąć skład już za łącznicą.
Recommended Posts