k.fornal24 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dziwię się, że nie ma żadnych nowych achievmentów na Steamie wraz z nowymi DLC. Jako, że dużo siedzę na dyżurce, fajnie by było znowu dać 2h na każdej stacji z DLC. A jako, że już zabrałem głos, to bym dodał (gdy nowym graczom już się znudzi Simrail, a nie oszukujmy się, za chwilę tak się stanie), to nowy achievment 4h na KAŻDEJ dyżurce na całej mapie (chyba jest ich teraz 61). Fajnie to zajmie na serwerze tak nudne dyżurki jak Dąbrowa Górnicza Huta Katowice czy Juliusz., 1
broniewskijarek Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Może niech wpierw naprawią te, co są - żeby prawidłowo naliczały się okrążenia na torze testowym czy wiadomości na czacie... 2
darth-gregorius Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Godzinę temu, broniewskijarek napisał(a): Może niech wpierw naprawią te, co są - żeby prawidłowo naliczały się okrążenia na torze testowym czy wiadomości na czacie... Zgadza się, u mnie nie może ruszyć postęp osiągniecia na nastawniach z DLC Łódź - Warszawa, zatrzymał się na 3/9. 1
k.fornal24 Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago @broniewskijarek @darth-gregorius a wymienialiście ostatnio kompa czy zmienialiście system operacyjny?
darth-gregorius Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 minut temu, k.fornal24 napisał(a): @broniewskijarek @darth-gregorius a wymienialiście ostatnio kompa czy zmienialiście system operacyjny? Cały czas gram na tym samym sprzęcie.
broniewskijarek Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja też na tym samym sprzęcie, od początku SimRaila.
k.fornal24 Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 2 godziny temu, darth-gregorius napisał(a): Cały czas gram na tym samym sprzęcie. 1 godzinę temu, broniewskijarek napisał(a): Ja też na tym samym sprzęcie, od początku SimRaila. No to, panowie z Simrailu, widzicie. Do poprawy!
Recommended Posts