Sn1ck3rs Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Witam, Skoro prace nad obecnymi DLC zostały już zakończone, chciałbym wyjść z inicjatywą zebrania propozycji dotyczących kolejnych dodatków. Zachęcam do przedstawiania ciekawych i przede wszystkim merytorycznie uzasadnionych pomysłów. Mam na myśli konkretne sugestie w stylu: „chciałbym, aby pojawiło się X, ponieważ wprowadziłoby to Y i wpłynęło na Z” tak, aby każda propozycja była poparta sensowną argumentacją. Dzięki temu administracja będzie mogła lepiej ocenić poziom zainteresowania danym kierunkiem rozwoju oraz zobaczyć, jakie aspekty społeczność uważa za najbardziej wartościowe. Dobrze byłoby również, aby najciekawsze pomysły były oznaczane polubieniami pozwoli to w prosty sposób pokazać, które propozycje cieszą się największym zainteresowaniem. 2
skylake Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Do tych DLC będą na pewno poprawki, ale to normalka. Jednak wiem, co masz na myśli, a temat myślę dobry. Dla mnie totalnym odlotem byłaby nitka Gdynia-Warszawa, co dałoby łącznie możliwy przelot z samej Gdyni do Krakowa czy Katowic, o Łodzi nie wspominając (z Gdyni do Łodzi misiałoby być co nieco jeszcze dobudowane, aby miało to sens, żeby nie lecieć przez Warszawę). 😄 To jest aktualnie tak zrobione, że ewentualna rozbudowa możliwa jest moim zdaniem w każdym kierunku. Coś też słyszałem, że ma się w przyszłości pojawić trasa do Lublina, dla mnie też fajnie. Żeby jednak nie było o samych trasach, to na te trasy przydałyby się kolejne modele taboru, jak chociażby EP09, o Vectronie już nie wspominając. To takie moje drobne propozycje na początek dyskusji. 🙂 Edited 12 hours ago by skylake 2
Recommended Posts