BullRot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Dali mi bana na jeden dzien na Dyzurnego, bo wyprawilem towar przed Pendolino z Idzikowic do Opoczna ... Ok.... 12:58 pojechal towar, 13:03 Pendolino.... Idzikowice - Opoczno ... Rozkladowo ... 3 Odstepy ... Zmiescil sie ... Ale towar dojezdzal juz do Opoczna i byl uzgodniony z DR z Opoczna by go dac na bok, gdy Pendolino wjechal do mnie. Musial zwolnic przy samym wjezdzie do Opoczna a i tak jechal 124 km/h .... Widocznie jakis przyjaciel Moderacji ? Swieta krowa ? Ktos mial podobnie ? Rozumiem jakby jechal za nim kilka odstepow, ale na wjazdowym do kolejnej stacji mial 124 km/h, a "biedny" wlokl sie za towarem ?! ... Fajnie, zwlaszcza przy premierze DLC Wezla Lodzkiego .... Dodam ze w TD2 nigdy nie zaliczylem bana 😉 Edited 2 hours ago by BullRot 1 1
k.fornal24 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Najśmieszniejsze jest to, że ci co piszą raporty to zazwyczaj najbardziej toksyczni gracze, którzy potrafią wyzywać przez radio i kazać Ci wyp...ekhm, przejść na PL1.
Sn1ck3rs Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 31 minut temu, k.fornal24 napisał(a): Najśmieszniejsze jest to, że ci co piszą raporty to zazwyczaj najbardziej toksyczni gracze, którzy potrafią wyzywać przez radio i kazać Ci wyp...ekhm, przejść na PL1. ja takich mutuje albo pisze e donos 1
Sn1ck3rs Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago i z góry nie polecam tak robić, bo wielu tak wysyła ludzi na bana
Recommended Posts