patwrobel Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago 10 godzin temu, Ef3r napisał(a): Scenariusz 5, ŁKA Sprinter, po podczepieniu drugiego składu i podjechaniu pod semafor Tm21 i zgłoszeniu na radiu nic się nie dzieje. Próbowałem kilka razy, scenariusz również restartowałem, ale cały czas jest to samo 😕 SimRail_log_2026-02-28_00-43-48.txt 64.26 kB · 1 pobranie Widzę w logu że nie zadziałał event na podjazd na min 100m przed semaforem Tm21 - nie wiem czemu nie zadziałał. Trzeba spróbować jeszcze raz może to jednorazowa akcja. Ja tu nic nie jestem w stanie zrobić bo to zwykły event gry.
Tomasz Grykien Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Czego gdy zawsze wczytam u ciebie nie ma maszynisty dziwne, normalnie zainstalowana wersja scenariusza ze Steam a tu takie coś heh na innych są nie rozumie możesz to naprawić.
bartbus Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago (edited) Po aktualizacji simrail z 28.02 nie wczytują się twoje scenariusze. Mam dlc warszawa - łódź .Pokazuje się kawałek paska ładowania i na tym się zatrzymuje. Inne scenariusze z warsztatu działają. EDIT: Co ciekawe na koncie z grą gdzie są wszystkie dlc to się ładuje bez problemu. Edited 38 minutes ago by bartbus
Recommended Posts