wisolvit Posted Wednesday at 08:01 AM Posted Wednesday at 08:01 AM (edited) Hej. Ma ktoś z Was może scenariusz Wojnara: TLK 10118 Wigry - Kraków Gł. - Suwałki ? Link z Forum wygasł a Wojnar gdzieś zaginął. Edited Wednesday at 08:02 AM by wisolvit
bart_dem Posted Wednesday at 10:53 AM Posted Wednesday at 10:53 AM Proszę🙂 10_Scenario_TLK_Krk_Suw.zip 1 1
mateusz424 Posted Wednesday at 05:54 PM Posted Wednesday at 05:54 PM 6 godzin temu, bart_dem napisał(a): Proszę🙂 10_Scenario_TLK_Krk_Suw.zip 3.27 MB · 4 pobrania Działa to komuś? U mnie po uruchomieniu scenariusza mam tylko: @bart_dem wrzuciłeś tu oryginalny zip pobrany z netu gdy link był jeszcze aktywny - czy zrobiłeś zipa ze swojego folderu z SimRaila?
Masterczulki Posted Wednesday at 06:56 PM Posted Wednesday at 06:56 PM (edited) Zapewne od wydania scenariusza było kilka aktualizacji gry, które sprawiły, że scenariusz nie działa. Masz napisane, że jakaś funkcja dostaje jako argument string, gdzie stringiem on być nie powinien. Edited Wednesday at 06:56 PM by Masterczulki
mateusz424 Posted Wednesday at 07:06 PM Posted Wednesday at 07:06 PM Dzięki. Zapewne. Nawet chyba wiem, co to za funkcja.
bart_dem Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Zrobiłem zipa, nie kolekcjonuję ściągniętych plików niestety. Rzeczywiście, u mnie też nie działa. Nie sprawdzałem tego wcześniej.
mateusz424 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago To ponawiam pytanie: czy ma ktoś u siebie ten scenariusz (i bliźniaczy, w drugą stronę) w postaci oryginalnej? Jeśli jest ktoś taki to prosimy o wrzutkę.
misiek_131415 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 godzinę temu, mateusz424 napisał(a): w postaci oryginalnej? a to jest różnica jak ktoś rozpakuje i spakuje ponownie? Z ciekawości pytam.
mateusz424 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago W dniu 22.10.2025 o 10:01, wisolvit napisał(a): "(...) TLK Wigry, szczegóły w README (...)". Jeśli ktoś rozpakuje i spakuje ponownie wszystko, to różnicy nie ma 🙃
wisolvit Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago (edited) Ha! Rzeczywiście nie działa. A myślałem, że to ja coś popsułem. Mam tak samo jak mateusz424. Jeśli macie rozwiązanie tego problemu, chętnie je poznam 😉 Scenariusz z Suwałk do Krakowa też od Wojnara działa bez problemu. Edited 8 hours ago by wisolvit
wisolvit Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago mateusz424 łap bliźniaczy, w drugą stronę 🙂 11_Scenario_TLK_Suw_Krk.7z
wisolvit Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago Niestety nie jest to 100% oryginał. Zmieniłem w nim loka i godziny. Ale generalnie działa. Jak ktoś z Was ma jeszcze gdzieś oryginalny plik Wojnara to wrzucajcie.
bart_dem Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 godziny temu, mateusz424 napisał(a): Jeśli ktoś rozpakuje i spakuje ponownie wszystko, to różnicy nie ma 🙃 Tak właśnie zrobiłem
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now