wisolvit Posted yesterday at 08:01 AM Posted yesterday at 08:01 AM (edited) Hej. Ma ktoś z Was może scenariusz Wojnara: TLK 10118 Wigry - Kraków Gł. - Suwałki ? Link z Forum wygasł a Wojnar gdzieś zaginął. Edited yesterday at 08:02 AM by wisolvit
mateusz424 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 6 godzin temu, bart_dem napisał(a): Proszę🙂 10_Scenario_TLK_Krk_Suw.zip 3.27 MB · 4 pobrania Działa to komuś? U mnie po uruchomieniu scenariusza mam tylko: @bart_dem wrzuciłeś tu oryginalny zip pobrany z netu gdy link był jeszcze aktywny - czy zrobiłeś zipa ze swojego folderu z SimRaila?
Masterczulki Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Zapewne od wydania scenariusza było kilka aktualizacji gry, które sprawiły, że scenariusz nie działa. Masz napisane, że jakaś funkcja dostaje jako argument string, gdzie stringiem on być nie powinien. Edited 15 hours ago by Masterczulki
mateusz424 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Dzięki. Zapewne. Nawet chyba wiem, co to za funkcja.
bart_dem Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Zrobiłem zipa, nie kolekcjonuję ściągniętych plików niestety. Rzeczywiście, u mnie też nie działa. Nie sprawdzałem tego wcześniej.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now