bart_dem Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 8 godzin temu, Damian napisał(a): OK udało mi się dojść do tego co jest nie tak. W kabinie na tylnej ścianie, tam gdzie są przyciski od hamulca sprężynowego, jest "Wyłącznik EVC", musi być wyłączony 0, wtedy wszystko normalnie działa. Jeśli wprowadzisz poprawnie dane do systemu to też ruszysz, bez wyłączania ETCS.
Kendzior Posted January 3 Posted January 3 W dniu 31.12.2024 o 14:23, misiek_131415 napisał(a): 1. wyłączyć ECTS 2. poczekać aż silnik dragona się rozgrzeje. zimny dragon nie ruszy. Dzięki
Vision95PL Posted January 4 Posted January 4 Właśnie skończyłem, wszystko spoko. Miałem problem odhamować Zepsutego towarego ale jakoś się udało. Dzięki wielki na plusik 😄
KIEROWNIK Posted January 5 Posted January 5 W dniu 27.12.2024 o 12:45, Eridor napisał(a): Szansa jest, choć ja osobiście jestem przeciwnikiem takiego rozwiązania. Pozbywamy w ten sposób autora "kontroli nad kodem" scenariusza - więc chociażby możliwości szybkiej poprawki czy modyfikacji plików. Natomiast mam nadzieję że warsztat steama tutaj będzie tym 'złotym środkiem' do dystrybucji na wszystkie platformy To kiedy możemy się spodziewać dostępu do warsztat steam ? Czekamy na to z niecierpliwością
bbta Posted January 11 Posted January 11 W dniu 24.12.2024 o 04:12, Hamster Cheeks napisał(a): I got stuck at this signal though I did take some time connecting to the broken down loco and releasing the brakes. I will try again tomorrow. Thanks 👍 Potwierdzam, po dłuższym staniu przy uszkodzonym byku (wyszło prawie 20 minut) Strzemieszyce nie chcą podać wjazdu. Co ciekawe RJ sugeruję, że następna jest Huta, a pod F2 nie pokazuje żadnej stacji. Log do pomocy w rozwiązaniu błędu. SimRail_log_2025-01-11_22-01-23.txt
Recommended Posts