error723 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Cóż, ja czekam na API by podpiąć kontroler i mam nadzieję, że będzie także obejmować skodę. Czy się nic nie dzieje? Ostatnie pół roku to release Skody, DLC Łódź2 czy nowy rozkład - niby jest dużo, ale każdemu mało (mi także) i to do tego stopnia, że nie chce się włączać kolejny raz tego samego scenariusza bez działającego save (multi odpuściłem, wystarczy mi wesołków, którzy robią sobie "dowcipy"). Czy statyczne obiekty bez fizyki będą na tyle lekkie, że silnik udźwignie, tego nie wiemy - wiemy natomiast, że każdy "człowiek" na peronie jest obciążeniem, a tam przecież wyliczania powietrza w układzie nie ma... Owszem, chciałbym przejeżdżając przez Łazy, Idzikowice czy inne, mijać odstawione składy. Chciałbym także rozszerzenia DLC Cargo o większą ilość wagonów. Chciałbym, a jakże, DLC Passanger gdzie pojawiłyby się kolejne wagony i kolejna lokomotywa wykorzystywana w ruchu pasażerskim, ale poczekam na API kontrolera i jeśli będzie wsparcie dla Skody to na jakiś czas mi wystarczy, bo wątpię by reszta była możliwa do zrealizowania - czekamy od (ludzie, nawet nie jestem pewien jak długo) na decyzję o serwerze Pro, gdzie fani trzymania się przepisów mogliby mieć swoją przestrzeń - abstrahując od tego, czy ktoś to aprobuję czy nie, kwestia podjęcia decyzji i poinformowania o niej społeczności (niby były nad tym prace, a co z nich wynika?). Ilość zatrudnienia może wynikać z wyliczeń biznesowych, ktoś chce się utrzymać na rynku i być może target użytkowników, którzy sięgają po symulatory kolejowe jest zbyt mały by móc utrzymać większy zespół lub zespoły.
adisuper Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago hehehe to wszystko to musiałoby być na innym silniku, mnie bardziej zastanawia dlaczego gość od running train był w stanie zrobić nie dosć,mże na unrealu to jeszcze łądniejsze i dobrze zoptymalizowane przede wszystkim, jak widać da się.
error723 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nie grałem zbyt dużo, ale to na co zwróciłem uwagę to światło chyba jest tam statyczne. Przynajmniej semafory tak samo "świecą" nocą jak i w pełnym Słońcu. Tak samo z ruchem AI jest tam bardzo ubogo, no i ostatnio nie było pasażerów (widziałem, że były aktualizacje, ale nie miałem czasu by to zweryfikować, podobno mają być dodani). Znaczy, running train jest malutki przy SR i możliwe, że to powoduje, iż silnik dźwiga tą jakość (przyznaje, RT wygląda rewelacyjnie).
Recommended Posts