Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mamy na forum temat "Jakie trasy chcielibyście zobaczyć w Simrail?"

Może trzeba założyć kolejny wątek "Jakie tutoriale chcielibyście zobaczyć w SimRail?". Żeby nie było żadnego prostego PDFa z odpalania różnych lokomotyw (E07 tylko jest), podłączania wielokrotnego, zmian kabin w wersji dla "słabo kumatych", tylko trzeba sobie na YT szukać...

Próg wejścia dla casuali: kup produkt, ale jak nie wiesz jak grać to nie graj XDDD 

• I disagree 1
  • I agree 2
Posted (edited)

Wszystko fajnie, że jest jakiś progress z updatemi i komunikacją, ale kolejne miesiące mijają... A ja mam pytanie odnośnie kluczowych spraw związanych z tą grą: czy wiadomo chociaż w przybliżeniu kiedy będzie save? W moim temacie na ten temat nikt z SimKol nie raczył odpowiedzieć. Kiedy będzie Łódź-Warszawa? - to "coming soon" się wydłuża i wydłuża... Czy jest już nowy Prezes? Jaka jest przyszłość tego produktu?

Edited by adamets2
Posted
20 minut temu, adamets2 napisał(a):

Wszystko fajnie, że jest jakiś progress z updatemi i komunikacją, ale kolejne miesiące mijają... A ja mam pytanie odnośnie kluczowych spraw związanych z tą grą: czy wiadomo chociaż w przybliżeniu kiedy będzie save? W moim temacie na ten temat nikt z SimKol nie raczył odpowiedzieć. Kiedy będzie Łódź-Warszawa? - to "coming soon" się wydłuża i wydłuża... Czy jest już nowy Prezes? Jaka jest przyszłość tego produktu?

Z informacji na discord streszczę Tobie - zespół zwykłych pracowników ma klauzulę poufności co jest normalne przy takim projekcie. Więc bez zgody właściwej osoby NIKT SIĘ NIE WYCHYLI. Nikt nie zaryzykuje utraty pracy dla udzielenia Tobie informacji której udzielenie nie zatwierdzi odpowiednia osoba.  Wczoraj pojawiła się informacja że w końcu dostrzeżono problemy z PR i komunikacją i jakieś rozwiązanie ma być wdrożone. Więc musimy czekać. Dzisiaj pojawiła się zapowiedz wagonów. Więc coś się po tym nieszczęsnym exit z EA ruszyło. Więc na razie spokojnie czekajmy. Może będzie dobrze:) 

• Thanks 2
  • I agree 6
Posted
18 godzin temu, adamets2 napisał(a):

(...) czy wiadomo chociaż w przybliżeniu kiedy będzie save? W moim temacie na ten temat nikt z SimKol nie raczył odpowiedzieć. Kiedy będzie Łódź-Warszawa? - to "coming soon" się wydłuża i wydłuża... 

Szacuję że Łódź zostanie wydana do pół roku od zapowiedzi (renderów nie liczę), także strzelałbym najpóźniej na maj-czerwiec. Jako że będzie to duży update oczekuję kilku dodatków, w tym edytora. Wtedy też MOŻE wejdzie opcja save.

Co do przyszłości gry: 

Pierwsze zajawki dot Łodzi (ok 150km trasy) pochodzą z kwietnia. Wliczając że tan czas był współdzielony na Kraków + trasa '80 (nie oszukujmy się, to jakby nowa trasa) to nowe trasy szacunkowo są w stanie dawać mniej-więcej co pół roku. W teorii. W praktyce prawdopodobnie dopiero po wydaniu Łodzi okaże się czy dochody ze sprzedaży DLC są warte dalszego rozwoju gry.

W tle jeszcze wciąż wisi DLC Niemcy, USA, czeska lokomotywa, ale cisza w temacie sprawia że te tematy są raczej wątpliwe. 

Posted
18 godzin temu, misiek_131415 napisał(a):

Dzisiaj pojawiła się zapowiedz wagonów.

Myślałem na początku, że ta liczba mnoga padła tutaj przez pomyłkę, ale dociekliwe oczy discordowej społeczności odkryły, że to nie będzie jeden wagon a aż trzy. Co prawda wszystkie z tej samej rodziny i tym samym przeznaczeniu, ale i tak będzie to poważne wzmocnienie simrailowego taboru. Ciekawe, czy tyle wagonów było od początku w planie, czy dostaliśmy jakiś ekstra dodatek jako przeprosiny za opóźnienie?

• I agree 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy