PL_Andrev Posted Thursday at 11:57 AM Posted Thursday at 11:57 AM Mamy na forum temat "Jakie trasy chcielibyście zobaczyć w Simrail?" Może trzeba założyć kolejny wątek "Jakie tutoriale chcielibyście zobaczyć w SimRail?". Żeby nie było żadnego prostego PDFa z odpalania różnych lokomotyw (E07 tylko jest), podłączania wielokrotnego, zmian kabin w wersji dla "słabo kumatych", tylko trzeba sobie na YT szukać... Próg wejścia dla casuali: kup produkt, ale jak nie wiesz jak grać to nie graj XDDD 1 2
bart_dem Posted Thursday at 01:23 PM Posted Thursday at 01:23 PM (edited) Godzinę temu, PL_Andrev napisał(a): Żeby nie było żadnego prostego PDFa z odpalania różnych lokomotyw (E07 tylko jest) Oprócz EZT i ET22 reszta lokomotyw jest rozpisana, zimny start i zmiana kabiny. https://wiki.simrail.eu/en/Vehicles/Poland/Overview Edited Thursday at 01:26 PM by bart_dem 2 2
misiek_131415 Posted Thursday at 05:17 PM Posted Thursday at 05:17 PM 3 godziny temu, bart_dem napisał(a): https://wiki.simrail.eu/en/Vehicles/Poland/Overview Ooooooo. Dodali teraz w lutym chyba wszystkie opisy jakie brakowało. Zwłaszcza wagony. Super. Teraz po exit z EA widać że coś się dzieje. 1 2
dgr_5057 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago https://wiki.simrail.eu/en/Vehicles/Poland/Overview Nooo i teraz trochę łatwiej. To powinno być od samego początku. 1
adamets2 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Wszystko fajnie, że jest jakiś progress z updatemi i komunikacją, ale kolejne miesiące mijają... A ja mam pytanie odnośnie kluczowych spraw związanych z tą grą: czy wiadomo chociaż w przybliżeniu kiedy będzie save? W moim temacie na ten temat nikt z SimKol nie raczył odpowiedzieć. Kiedy będzie Łódź-Warszawa? - to "coming soon" się wydłuża i wydłuża... Czy jest już nowy Prezes? Jaka jest przyszłość tego produktu? Edited 12 hours ago by adamets2
misiek_131415 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 20 minut temu, adamets2 napisał(a): Wszystko fajnie, że jest jakiś progress z updatemi i komunikacją, ale kolejne miesiące mijają... A ja mam pytanie odnośnie kluczowych spraw związanych z tą grą: czy wiadomo chociaż w przybliżeniu kiedy będzie save? W moim temacie na ten temat nikt z SimKol nie raczył odpowiedzieć. Kiedy będzie Łódź-Warszawa? - to "coming soon" się wydłuża i wydłuża... Czy jest już nowy Prezes? Jaka jest przyszłość tego produktu? Z informacji na discord streszczę Tobie - zespół zwykłych pracowników ma klauzulę poufności co jest normalne przy takim projekcie. Więc bez zgody właściwej osoby NIKT SIĘ NIE WYCHYLI. Nikt nie zaryzykuje utraty pracy dla udzielenia Tobie informacji której udzielenie nie zatwierdzi odpowiednia osoba. Wczoraj pojawiła się informacja że w końcu dostrzeżono problemy z PR i komunikacją i jakieś rozwiązanie ma być wdrożone. Więc musimy czekać. Dzisiaj pojawiła się zapowiedz wagonów. Więc coś się po tym nieszczęsnym exit z EA ruszyło. Więc na razie spokojnie czekajmy. Może będzie dobrze:) 2 6
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now