rotten vegetable Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 Zarówno jak na Singleplayer i Multiplayer przy nowych warunkach pogodowych takich jak śnieg, deszcz etc. szyba jest cała mokra co ogranicza w którymś momencie widoczność a wycieraczki kompletnie na ten moment są bezużyteczne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted November 22, 2023 SIMRAIL Team Share Posted November 22, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Murphy Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 Wycieraczki działają, tylko domyślnie nie mają przypisanego przycisku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom_89 Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 45 minut temu, Frank Murphy napisał(a): Wycieraczki działają, tylko domyślnie nie mają przypisanego przycisku. Pod słowem nie działają pewnie było że wody nie zbiera. Ten błąd widziałem również podczas live Mój Dzień w KaDe Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotten vegetable Posted November 22, 2023 Author Share Posted November 22, 2023 Dokładnie, działać działają ale wody nie zbierają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeVoo Posted November 23, 2023 Share Posted November 23, 2023 Mam to samo po tym update'cie przed chwilą. Nie dość że pada w tunelu (to już było wcześniej) to jeszcze przestały zbierać: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wdowa94 Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 Potwierdzam- Spryskiwacz również się skończył Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotten vegetable Posted November 24, 2023 Author Share Posted November 24, 2023 To najlepiej podbijajcie moje zgłoszenie repami, to prawdopodobieństwo będzie większe że szybciej będzie to naprawione 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 U mnie też wycieraczki wody nie zbierają , a w spryskiwaczu płynu brak ! Pozdrawiam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grandal74 Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 (edited) W dniu 24.11.2023 o 01:24, rotten vegetable napisał(a): To najlepiej podbijajcie moje zgłoszenie repami, to prawdopodobieństwo będzie większe że szybciej będzie to naprawione 🙂 Tu nie ma co podbijać bo problem braku zbierania wody przez wycieraczki w niektórych nowo wprowadzonych elektrowozach i EZT kompletnie uniemożliwia normalne funkcjonowanie na szlaku podczas deszczu. To jeden z bardziej pilących problemów jaki wyniknął w tej chwili. Edited November 28, 2023 by Grandal74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts