Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zarówno jak na Singleplayer i Multiplayer przy nowych warunkach pogodowych takich jak śnieg, deszcz etc. szyba jest cała mokra co ogranicza w którymś momencie widoczność a wycieraczki kompletnie na ten moment są bezużyteczne. 

371156501_696381512456553_330316382543632788_n.jpg

• I agree 1
  • SIMRAIL Team
Posted
Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users.
Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Posted
45 minut temu, Frank Murphy napisał(a):

Wycieraczki działają, tylko domyślnie nie mają przypisanego przycisku.

Pod słowem nie działają pewnie było że wody nie zbiera. Ten błąd widziałem również podczas live Mój Dzień w KaDe

Posted

Mam to samo po tym update'cie przed chwilą. Nie dość że pada w tunelu (to już było wcześniej) to jeszcze przestały zbierać:

image.thumb.png.7a08753880db9708e40767f7a3750a2a.png

Posted (edited)
W dniu 24.11.2023 o 01:24, rotten vegetable napisał(a):

To najlepiej podbijajcie moje zgłoszenie repami, to prawdopodobieństwo będzie większe że szybciej będzie to naprawione 🙂

Tu nie ma co podbijać bo problem braku zbierania wody przez wycieraczki w niektórych nowo wprowadzonych elektrowozach i EZT kompletnie uniemożliwia normalne funkcjonowanie na szlaku podczas deszczu. To jeden z bardziej pilących problemów jaki wyniknął w tej chwili. 

Edited by Grandal74
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy