glina20 Posted May 24, 2023 Posted May 24, 2023 Witam. Pytanko do tw贸rc贸w gry. Wiem, 偶e nowy tabor tzn seria EN57 i seria ET22 s膮 "w drodze". My艣l臋 (wydaje mi si臋), 偶e nie jeden mi艂o艣nik (w tym Ja 馃槈 ) tego typu gier zastanawia si臋 czy s膮 w planach dalszy rozw贸j taboru w SimRail. Powinno z pewno艣ci膮 pojawi膰 jeszcze z lokomotyw EP09 czy EU160, a z wagon贸w pasa偶erskich wagony bezprzedzia艂owe, baga偶owe (mimo iz PKP ich ju偶 nie praktykuje) czy cho膰by sypialne. Z czego co wiadomo, w trakcie realizacji jest trasa odc TUNEL-KRAK脫W G艁, wi臋c czy pojawi si臋 z czasem malowanie KOLEI MA艁OPOLSKICH??? Zach臋cam te偶 do dyskusji graczy, co o tym s膮dzicie??? Zdj臋cia pogl膮dowe 馃槈 馃檪 1 2
misiek_131415 Posted May 24, 2023 Posted May 24, 2023 Dzie艅 dobry, Mnie si臋 marzy sk艂ad jak kiedy艣 TLK Monciak - Krup贸wki. 13 wagon贸w? Rozdzielany w Cz臋stochowie na Krak贸w i Katowice jak dobrze pami臋tam. "Si贸demk臋" na pocz膮tku sk艂adu pami臋tam na pewno. Ale chyba te偶 EP09 by艂a. Taki d艂ugi sk艂ad przez ca艂膮 map臋:)聽 Gdzie艣 na youtubie widzia艂em mod 偶e gracz jecha艂 "si贸demk膮" Od Warszawy do Sosnowca G艂贸wnego, potem w lewo na Da艅d贸wk臋 i na S臋dzisz贸w. Dajcie taki sk艂ad z 13 wagonami:) 5h jazdy:)聽 Co do lokomotyw - Je偶eli taki sk艂ad b臋dzie mo偶na w trybie manewr贸w "stonk膮" zrobi膰 i poci膮gn膮膰 "dziewi膮tk膮" to b臋dzie ok.聽 A jak jeszcze rozdzieli膰 i podjecha膰 kolejna "si贸demk膮" po samotne wagony na Katowice. To by by艂o co艣 fajnego.聽 Generalnie wydaje mi si臋 偶e w podstawce gry b臋dzie to co teraz plus lokomotywa parowa i "byczek" EN57 obstawiam 偶e DLC. Trasa USA i Niemcy obstawiam jako DLC.聽 Tak to bym typowa艂.聽 1
Barcikowy Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Tworzenie nowego taboru jak wida膰 trwa wiele miesi臋cy. Du偶o szybciej mo偶na by stworzy膰 "nowy" tabor z tego co ju偶 jest dost臋pne np: ET41, EU07- ver 303e, wersje zez i tv z jakimi艣 lekko zmienionymi kabinami. Do tego kilka malowa艅 i zn贸w by艂by szturm na takie sk艂ady przez kilka tygodni (jak ze EP08) 1 1
moreniak Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 EU160 Gryffin mo偶na przecie偶 zrobi膰 modyfikuj膮c Dragona. 2
Domin92 Posted May 27, 2023 Posted May 27, 2023 Oczywi艣cie EP09, EU160, EU44, Pesa Dart, Stadler Flirt 3 no i Newag Impuls 2 馃檪聽Do tego mo偶e EP05... ale to raczej odleeeg艂a przysz艂o艣膰 i DLC lub mody.
SIMRAIL Team GoppelPL Posted May 28, 2023 SIMRAIL Team Posted May 28, 2023 Plany rozwoju symulatora i kolejne planowane pojazdy s膮 ju偶 wam znane. Temat, gdzie wspominacie o pojazdach, kt贸re chcieliby艣cie zobaczy膰 te偶 ju偶 istnieje w dziale offtopic - zamykam ten w膮tek, aby go niepotrzebnie nie dublowa膰.聽 1 4
Recommended Posts