plu96 Posted May 12, 2023 Posted May 12, 2023 Stoje sobie Pendo, wjezdza od czola we mnie luzak "SHF" mnie wywala z gry a On przejmuje moj sklad. Bzdura totalna!! 1
pan kura Posted May 12, 2023 Posted May 12, 2023 Nie żeby coś plu, ale tedek czeka z otwartymi ramionami ;^D 1
plu96 Posted May 12, 2023 Author Posted May 12, 2023 24 minuty temu, pan kura napisał(a): Nie żeby coś plu, ale tedek czeka z otwartymi ramionami ;^D A cos konkretniej, bo wiesz takie polslowka "z Twoim nickiem" to jakbys z PISu byl 1
blazej870 Posted May 13, 2023 Posted May 13, 2023 Właśnie dlatego kiedyś pisałem, żeby wprowadzić coś w typie "blokowania" nastawni czy danego składu na 60s. Bo jest wiele sytuacji np. nagłe i chwilowe przerwanie sieci, potem chcesz kontynuować rozgrywkę a tu niema jak 😕 1 2
Ir.Ba. Posted May 13, 2023 Posted May 13, 2023 21 godzin temu, plu96 napisał(a): Stoje sobie Pendo, wjezdza od czola we mnie luzak "SHF" mnie wywala z gry a On przejmuje moj sklad. Bzdura totalna!! Z choinki spadłeś? Gra jest ukończona? Czy raczej nie. Jest także w fazie rozwoju, więc nowych błędów będzie więcej, ale są po kolei usuwane w łatkach co jakiś czas. Mam 112 level, głównie jako maszynista i nie zdarzyło mi się coś podobnego, więc to jest totalna bzdura a raczej błąd, który zdarzył się tobie. Może wystarczy zgłosić to w odpowiednim dziale i dołączyć log z gry, zamiast być delikatnie mówiąc zdziwiony i krzyczeć. 20 godzin temu, plu96 napisał(a): A cos konkretniej, bo wiesz takie polslowka "z Twoim nickiem" to jakbys z PISu byl Poza tym, pisanie takich bzdur na forum kolejowym SR? Może to jest bzdura co? A jeszcze większą bzdurą jest śmianie się z kolegi, bo Ci Pis nie odpowiada? A co jak z Pis to jest jakiś gorszy? Takie obrażanie, to bzdura, a jak masz problem z grą to jest dział specjalnie do tego przypisany. Zgłaszanie błędów [Tryb wieloosobowy] Polityką tu się nikt nie zajmuje na tym forum, wiec sobie odpuść i nikogo nie obrażaj.
plu96 Posted May 13, 2023 Author Posted May 13, 2023 9 minut temu, Ir.Ba. napisał(a): Z choinki spadłeś? Gra jest ukończona? Czy raczej nie. Jest także w fazie rozwoju, więc nowych błędów będzie więcej, ale są po kolei usuwane w łatkach co jakiś czas. Mam 112 level, głównie jako maszynista i nie zdarzyło mi się coś podobnego, więc to jest totalna bzdura a raczej błąd, który zdarzył się tobie. Może wystarczy zgłosić to w odpowiednim dziale i dołączyć log z gry, zamiast być delikatnie mówiąc zdziwiony i krzyczeć. Poza tym, pisanie takich bzdur na forum kolejowym SR? Może to jest bzdura co? A jeszcze większą bzdurą jest śmianie się z kolegi, bo Ci Pis nie odpowiada? A co jak z Pis to jest jakiś gorszy? Takie obrażanie, to bzdura, a jak masz problem z grą to jest dział specjalnie do tego przypisany. Zgłaszanie błędów [Tryb wieloosobowy] Polityką tu się nikt nie zajmuje na tym forum, wiec sobie odpuść i nikogo nie obrażaj. W tej grze poziom o niczym nie swiadczy, wiec daruj sobie te wycieczki z levelami. Bzdura to nie jest, skoro sie wydarzylo i nie zakladaj z gory, ze nie miala ta sytuacja miejsca. A kolegi sadze, ze nie obrazilem bo znamy sie dosc dobrze z TD2 wiec Twoja uwaga jest chybiona i nie na miejscu. To, ze SR jest EA nie oznacza, ze EA tlumaczyc trzeba jej bledy, nie to tak nie dziala. BTW, nie ma zakazu tutaj pisania o polityce wiec bede pisal co uznam za stosowne 1 1
Recommended Posts