Jump to content

Recommended Posts

Posted

Stoje sobie Pendo, wjezdza od czola we mnie luzak "SHF" mnie wywala z gry a On przejmuje moj sklad.

Bzdura totalna!!

• Haha 1
Posted
24 minuty temu, pan kura napisał(a):

Nie żeby coś plu, ale tedek czeka z otwartymi ramionami  ;^D

A cos konkretniej, bo wiesz takie polslowka "z Twoim nickiem" to jakbys z PISu byl

• Haha 1
Posted

Właśnie dlatego kiedyś pisałem, żeby wprowadzić coś w typie "blokowania" nastawni czy danego składu na 60s. Bo jest wiele sytuacji np. nagłe i chwilowe przerwanie sieci, potem chcesz kontynuować rozgrywkę a tu niema jak 😕 

• Like 1
  • I agree 2
Posted
21 godzin temu, plu96 napisał(a):

Stoje sobie Pendo, wjezdza od czola we mnie luzak "SHF" mnie wywala z gry a On przejmuje moj sklad.

Bzdura totalna!!

Z choinki spadłeś? Gra jest ukończona? Czy raczej nie. Jest także w fazie rozwoju, więc nowych błędów będzie więcej, ale są po kolei usuwane w łatkach co jakiś czas. Mam 112 level, głównie jako maszynista i nie zdarzyło mi się coś podobnego, więc to jest totalna bzdura a raczej błąd, który zdarzył się tobie. Może wystarczy zgłosić to w odpowiednim dziale i dołączyć log z gry, zamiast być delikatnie mówiąc zdziwiony i krzyczeć.

20 godzin temu, plu96 napisał(a):

A cos konkretniej, bo wiesz takie polslowka "z Twoim nickiem" to jakbys z PISu byl

Poza tym, pisanie takich bzdur  na forum kolejowym SR? Może to jest bzdura co? A jeszcze większą bzdurą jest śmianie się z kolegi, bo Ci Pis nie odpowiada?  A co jak z Pis to jest jakiś gorszy?  Takie obrażanie, to bzdura, a jak masz problem z grą to jest dział specjalnie do tego przypisany.

Posted
9 minut temu, Ir.Ba. napisał(a):

Z choinki spadłeś? Gra jest ukończona? Czy raczej nie. Jest także w fazie rozwoju, więc nowych błędów będzie więcej, ale są po kolei usuwane w łatkach co jakiś czas. Mam 112 level, głównie jako maszynista i nie zdarzyło mi się coś podobnego, więc to jest totalna bzdura a raczej błąd, który zdarzył się tobie. Może wystarczy zgłosić to w odpowiednim dziale i dołączyć log z gry, zamiast być delikatnie mówiąc zdziwiony i krzyczeć.

Poza tym, pisanie takich bzdur  na forum kolejowym SR? Może to jest bzdura co? A jeszcze większą bzdurą jest śmianie się z kolegi, bo Ci Pis nie odpowiada?  A co jak z Pis to jest jakiś gorszy?  Takie obrażanie, to bzdura, a jak masz problem z grą to jest dział specjalnie do tego przypisany.

W tej grze poziom o niczym nie swiadczy, wiec daruj sobie te wycieczki z levelami. Bzdura to nie jest, skoro sie wydarzylo i nie zakladaj z gory, ze nie miala ta sytuacja miejsca. A kolegi sadze, ze nie obrazilem bo znamy sie dosc dobrze z TD2 wiec Twoja uwaga jest chybiona i nie na miejscu. To, ze SR jest EA nie oznacza, ze EA tlumaczyc trzeba jej bledy, nie to tak nie dziala. 

BTW, nie ma zakazu tutaj pisania o polityce wiec bede pisal co uznam za stosowne

• Like 1
  • I agree 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy