Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam

Zespół simrail, fajnie byłoby aby powróciły jeden bądź dwa serwery typu: tylko dla maszynistów 

Taki serwer byłby spoko zobaczyć ponownie gdyż fajnie byłaby możliwość jak ktoś nie chce funkcjonowac na serwerze gdzie ludzie są dyżurnymi ruchu.  Ktoś w sumie  wolałby  na taki serwer wejsc bo na serwerach z dyżurnymi ktos moze miec obawe ze ktos na dyżurce może wejść i może trollować maszynistów. Po prostu wtedy spoko sie jeździ gdyż sztuczna inteligencja  zarządzalaby dyżurkami i nie byloby korków                       ( oczywiście trzeba doglądać aby sztuczna inteligencja na dyżurkach ruchu ogarniała i nie popełniała błędów )

Pozdrawiam

Posted

Masz EN2 "tylko dla maszynistów" (only for drivers) - nie jest wtedy nawet potrzebna znajomość fachowego, kolejowego angielskiego - normalnie jedziesz sobie jak na PL, bo nikt tam na radiu nie gada.

• Like 2
  • I agree 1
Posted

Ja bym proponował dodanie serwera piaskownicy (sandbox mode), gdzie reguły są luźniejsze i nie trzeba się martwić że jakimś mikolom na radiu odpowiemy nie tak

• Like 1
Posted
W dniu 17.04.2023 o 00:42, Nieciej napisał(a):

Masz EN2 "tylko dla maszynistów" (only for drivers) - nie jest wtedy nawet potrzebna znajomość fachowego, kolejowego angielskiego - normalnie jedziesz sobie jak na PL, bo nikt tam na radiu nie gada.

Tak się zastanawiam, dlaczego na PL taki serwer zlikwidowano.

Posted
54 minuty temu, domikb napisał(a):

Ja bym proponował dodanie serwera piaskownicy (sandbox mode), gdzie reguły są luźniejsze i nie trzeba się martwić że jakimś mikolom na radiu odpowiemy nie tak

Na każdym serwerze jest piaskownica, orłów jest raczej jak na lekarstwo 😁

Posted (edited)
11 minut temu, 0x8000ffff napisał(a):

Tak się zastanawiam, dlaczego na PL taki serwer zlikwidowano.

A to już nie moja wina 😄 Kiedy zakupiłem, żadnych  "Tylko dla maszynistów" i piaskownic nie było.

Edited by Nieciej
Posted

Kiedyś na Discordzie SR była długaśna dyskusja o serwerze tylko dla graczy, którzy chcą więcej realizmu- serwera z przepisami, instrukcjami, bez trolowania itp. Może już na to nadszedł czas?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy