Konder Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Witam Zespół simrail, fajnie byłoby aby powróciły jeden bądź dwa serwery typu: tylko dla maszynistów Taki serwer byłby spoko zobaczyć ponownie gdyż fajnie byłaby możliwość jak ktoś nie chce funkcjonowac na serwerze gdzie ludzie są dyżurnymi ruchu. Ktoś w sumie wolałby na taki serwer wejsc bo na serwerach z dyżurnymi ktos moze miec obawe ze ktos na dyżurce może wejść i może trollować maszynistów. Po prostu wtedy spoko sie jeździ gdyż sztuczna inteligencja zarządzalaby dyżurkami i nie byloby korków ( oczywiście trzeba doglądać aby sztuczna inteligencja na dyżurkach ruchu ogarniała i nie popełniała błędów ) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nieciej Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Masz EN2 "tylko dla maszynistów" (only for drivers) - nie jest wtedy nawet potrzebna znajomość fachowego, kolejowego angielskiego - normalnie jedziesz sobie jak na PL, bo nikt tam na radiu nie gada. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
domikb Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Ja bym proponował dodanie serwera piaskownicy (sandbox mode), gdzie reguły są luźniejsze i nie trzeba się martwić że jakimś mikolom na radiu odpowiemy nie tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x8000ffff Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 W dniu 17.04.2023 o 00:42, Nieciej napisał(a): Masz EN2 "tylko dla maszynistów" (only for drivers) - nie jest wtedy nawet potrzebna znajomość fachowego, kolejowego angielskiego - normalnie jedziesz sobie jak na PL, bo nikt tam na radiu nie gada. Tak się zastanawiam, dlaczego na PL taki serwer zlikwidowano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x8000ffff Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 54 minuty temu, domikb napisał(a): Ja bym proponował dodanie serwera piaskownicy (sandbox mode), gdzie reguły są luźniejsze i nie trzeba się martwić że jakimś mikolom na radiu odpowiemy nie tak Na każdym serwerze jest piaskownica, orłów jest raczej jak na lekarstwo 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nieciej Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 (edited) 11 minut temu, 0x8000ffff napisał(a): Tak się zastanawiam, dlaczego na PL taki serwer zlikwidowano. A to już nie moja wina 😄 Kiedy zakupiłem, żadnych "Tylko dla maszynistów" i piaskownic nie było. Edited April 19, 2023 by Nieciej Link to comment Share on other sites More sharing options...
mluczak.kutno Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Kiedyś na Discordzie SR była długaśna dyskusja o serwerze tylko dla graczy, którzy chcą więcej realizmu- serwera z przepisami, instrukcjami, bez trolowania itp. Może już na to nadszedł czas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orzeł85A Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 To jest bardzo zły pomysł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts