Słoniu Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Witam. Bardzo ucieszył bym się z dwóch malowniczych tras: Katowice - Zwardoń Żywiec - Sucha Beskidzka 🙂 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CenariusPL Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Zdecydowanie na początek przydałoby się wydłużyć trasy odcinkowe: Sędziszów-Sitkówka Nowiny-Kielce jak i Tunel-Kraków Główny (PLK8), tym samym: Kraków Główny - Dąbrowa Górnicza Ząbkowice (PLK133) I mamy piękne regio i IC między Krakowem, Katowicami i Kielcami. W drugą stronę do Gliwic i Opola Głównego (i dalej Wrocław Główny) Potem nic nie stoi na przeszkodzie by regularnie linie wydłużać o dalsze kierunki. 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomadr Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Linia kolejowa 440 z Warszawy Służewiec na Warszawa Lotnisko Chopina Link to comment Share on other sites More sharing options...
skylake Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Witam. Trasa ta była już wymieniana, ale myślę, że im więcej głosów na dany odcinek, tym lepiej. Bardzo chciałbym, aby w symulatorze pojawiła się relacja z Gdyni do Warszawy i została ona połączona w jedną całość z aktualnie istniejącym w grze odcinkiem Warszawa-Katowice. W ten sposób powstałby kompletny przebieg z Trójmiasta do Katowic, a w przyszłości również dobudowa kawałka do Krakowa. Jazda w taki sposób na pociągach różnych kategorii, np. EIP, IC, TLK, byłaby wspaniałym doświadczeniem. Co nie zmienia faktu, że trasa w obecnym stadium rozwoju też jest super i daje mnóstwo frajdy. Pozdrawiam 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcelolasher Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Według mnie przydałaby się linia nr 3 Warszawa - Poznań - Berlin, która utworzyłaby połączenie Polski i Niemiec, dając dostęp do połączeń międzynarodowych. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JarkPomsky Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 LHS. Nawet jest kawałek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quentis Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Z Katowic do Wrocławia i Krakowa 🙂 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weird flex but okay Posted January 21, 2023 Share Posted January 21, 2023 Wrocław - Trójmiasto oraz Szklarska Poręba - Wrocław 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MALECKI Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Kraków-Krynica. Były by fajne widoczki. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ISDR Patryk Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 LK 351 (Szczecin Główny - Poznań Główny) LK 273 "Nadodrzanka" (Szczecin Główny - Wrocław Główny) 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AreoBird Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 LK7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zielma Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 Mi się marzy trasa na Hel składem piętrowym ze spalinówką :) 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magav Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Według mnie najwięcej możliwości w multiplayerze wraz z dyżurkami zrobiłyby połączenia Katowice -Jaworzno Szczakowa - Kraków (IC, TLK i urozmaicenie dla REG o istniejące w rzeczywistości Olkusz-Szczakowa-Kraków), Tunel-Kraków (dopelnienie EIP, TLK, REG Sedziszow-Kraków. Czymś dużym, może na DLC, ale takim by można było w multiplayerze grać wraz z ogólną mapą, byłby GOP (między Gliwicami, Tarnowskimi Górami i Tychami). To naprawdę byłoby coś, a możliwości dla towarowych nieskończone. W dalszej kolejności jako dopełnienie EIP Gdynia-Warszawa i Gdynia-Hel Chyba najbardziej pracochlonnymi marzeniami na oddzielne DLC byłyby Kraków-Zakopane i Kraków(Tarnow) - Krynica. Za te bym dał drugie tyle co za grę, bo tam byłoby sporo pracy. Wszystko inne niż w innych regionach. Domy, roślinność i przede wszystkim ukształtowanie terenu i uklad trasy. Pragnień wiele. Może któreś się spełnią. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MavPL Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Bardzo chętnie zobaczył bym trasę Warszawa - Terespol, lub Warszawa - Siedlce. Od Siedlec jest kilka stacji większych, na których by się fajnie dyżurowało. Dodatkowo zwiększyło by to ilość KMek w grze. Może do tego projektu powstanie specjalnie ER75 "Flirt". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
COP911 Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 (edited) Ja bym chciał Olsztyn - WWA i Olsztyn - Gdynia 🙂 bo moje okolice 😄 chyba kazdy by chcial cos od siebie Edited January 29, 2023 by Archiy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek_Smok Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 (edited) Najchętniej to bym się przejechał z Warszawy na samiuśki Hel ze zmianą lokomotywy po drodze 😉 Edited January 29, 2023 by Bartek_Smok 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
77 Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 Mnie wystarczyłoby na początek przedłużenie z Katowic do Gliwic, przedłużenie Tunel-Kraków i przedłużenie Jaktorów-Skierniewice. W stolicy dociągnięcie do Grochowa żeby składy stamtąd startowały i tam kończyły. Potem E20 do Poznania w wersji i przez Sochaczew i przez Łowicz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrykStary Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Oczywiście marzenia są piękne i dobrze że za nie nie karają. Nie wiem czy było. Ale w grafice przedstawiającej SimRail jest ciuchcia parowa 🙂 i kto wie może będzie, może nie. Gdzieś zasłyszałem że parowóz ma się pojawić ale ile w tym prawdy... Nie ważne. I być może też i w tym wątku pojawiła się już ta propozycja. A jeśli nie. To oczywiście jako wielbicie wielkich parowozów proponuję Wolsztyn i szlaki od Wolsztyna do Leszna lub na Luboń k. Poznania i do Poznania. Bowiem na tej trasie ciuchcie śmigały. I mam nadzieje śmigać będą kiedy to w Grodzisku WLKP wszystko ogarną. 🙂 A dla zachęty sam układ torowy Wolsztyna i wraz z jego magiczną sygnalizacją kształtową 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown banditcamp.com Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Szczecin Główny - Przemyśl Główny - (Matejko) IC 8304 Berlin Hbf (Rzepin) - Kraków Główny - (Wawel) IC/EC57 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jazzmanPL Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Wrocław - Szczecin Wrocław - Trójmiasto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orzeł85A Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Wrocław-Katowice-Oświęcim. Wrocław-Zabrze-Katowice-Oświęcim. Wrocław-Chorzów Batory. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisu TV Gaming Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 W dniu 1.02.2023 o 03:25, Unknown banditcamp.com napisał(a): Szczecin Główny - Przemyśl Główny - (Matejko) IC 8304 Berlin Hbf (Rzepin) - Kraków Główny - (Wawel) IC/EC57 Na razie zagranicznych tras nie będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MALECKI Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 34 minuty temu, s238 napisał(a): Na razie zagranicznych tras nie będzie A co z tą doliną Missisipi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisu TV Gaming Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 16 minut temu, MALECKI napisał(a): A co z tą doliną Missisipi? A to na pewno w SimRail? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MALECKI Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 (edited) 33 minuty temu, s238 napisał(a): A to na pewno w SimRail? Znalazłem to w tym wątku. Edited February 2, 2023 by MALECKI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now