Jump to content
Due to technical issues, the API backend has been disabled until Monday. This will not affect multiplayer mode, but will impact services that rely on the API, such as online maps. ×

Recommended Posts

Posted

Witam.

Bardzo ucieszył bym się z dwóch malowniczych tras:

Katowice - Zwardoń

Żywiec - Sucha Beskidzka

🙂

• Like 2
  • I agree 5
Posted

Zdecydowanie na początek przydałoby się wydłużyć trasy odcinkowe:

Sędziszów-Sitkówka Nowiny-Kielce jak i Tunel-Kraków Główny (PLK8), tym samym:

Kraków Główny - Dąbrowa Górnicza Ząbkowice (PLK133)

I mamy piękne regio i IC między Krakowem, Katowicami i Kielcami.

W drugą stronę do Gliwic i Opola Głównego (i dalej Wrocław Główny)

Potem nic nie stoi na przeszkodzie by regularnie linie wydłużać o dalsze kierunki.

• Like 1
  • I agree 13
Posted

Witam. Trasa ta była już wymieniana, ale myślę, że im więcej głosów na dany odcinek, tym lepiej. Bardzo chciałbym, aby w symulatorze pojawiła się relacja z Gdyni do Warszawy i została ona połączona w jedną całość z aktualnie istniejącym w grze odcinkiem Warszawa-Katowice. W ten sposób powstałby kompletny przebieg z Trójmiasta do Katowic, a w przyszłości również dobudowa kawałka do Krakowa. Jazda w taki sposób na pociągach różnych kategorii, np. EIP, IC, TLK, byłaby wspaniałym doświadczeniem. Co nie zmienia faktu, że trasa w obecnym stadium rozwoju też jest super i daje mnóstwo frajdy.

Pozdrawiam

• I agree 2
Posted

Według mnie przydałaby się linia nr 3 Warszawa - Poznań - Berlin, która utworzyłaby połączenie Polski i Niemiec, dając dostęp do połączeń międzynarodowych.

• I agree 3
Posted

Według mnie najwięcej możliwości w multiplayerze wraz z dyżurkami zrobiłyby połączenia Katowice -Jaworzno Szczakowa - Kraków (IC, TLK i urozmaicenie dla REG o istniejące w rzeczywistości Olkusz-Szczakowa-Kraków), Tunel-Kraków (dopelnienie EIP, TLK, REG Sedziszow-Kraków.

Czymś dużym, może na DLC, ale takim by można było w multiplayerze grać wraz z ogólną mapą, byłby GOP (między Gliwicami, Tarnowskimi Górami i Tychami). To naprawdę byłoby coś, a możliwości dla towarowych nieskończone.

W dalszej kolejności jako dopełnienie EIP Gdynia-Warszawa i Gdynia-Hel

Chyba najbardziej pracochlonnymi marzeniami na oddzielne DLC byłyby Kraków-Zakopane i Kraków(Tarnow) - Krynica. Za te bym dał drugie tyle co za grę, bo tam byłoby sporo pracy. Wszystko inne niż w innych regionach. Domy, roślinność i przede wszystkim ukształtowanie terenu i uklad trasy.

Pragnień wiele. Może któreś się spełnią.

• I agree 1
Posted

Bardzo chętnie zobaczył bym trasę Warszawa - Terespol, lub Warszawa - Siedlce. Od Siedlec jest kilka stacji większych, na których by się fajnie dyżurowało. Dodatkowo zwiększyło by to ilość KMek w grze. Może do tego projektu powstanie specjalnie ER75 "Flirt".

• I agree 2
Posted (edited)

Ja bym chciał Olsztyn - WWA  i Olsztyn - Gdynia 🙂 bo moje okolice  😄  chyba kazdy by chcial cos od siebie

Edited by Archiy
Posted (edited)

Najchętniej to bym się przejechał z Warszawy na samiuśki Hel ze zmianą lokomotywy po drodze 😉

Edited by Bartek_Smok
  • Like 1
  • I agree 1
Posted

Mnie wystarczyłoby na początek przedłużenie z Katowic do Gliwic, przedłużenie Tunel-Kraków i przedłużenie Jaktorów-Skierniewice. W stolicy dociągnięcie do Grochowa żeby składy stamtąd startowały i tam kończyły.

Potem E20 do Poznania w wersji i przez Sochaczew i przez Łowicz.

• Like 1
Posted

Oczywiście marzenia są piękne i dobrze że za nie nie karają.
Nie wiem czy było. Ale w grafice przedstawiającej SimRail jest ciuchcia parowa 🙂 i kto wie może będzie, może nie.
Gdzieś zasłyszałem że parowóz ma się pojawić ale ile w tym prawdy...
Nie ważne. I być może też i w tym wątku pojawiła się już ta propozycja. 
A jeśli nie.  To oczywiście jako wielbicie wielkich parowozów proponuję Wolsztyn i szlaki od Wolsztyna do Leszna lub na Luboń k. Poznania i do Poznania. Bowiem na tej trasie ciuchcie śmigały. I mam nadzieje śmigać będą kiedy to w Grodzisku WLKP wszystko ogarną. 🙂
A dla zachęty sam układ torowy Wolsztyna i wraz z jego magiczną sygnalizacją kształtową 🙂

Wolsztyn.png

• Like 2
Posted
W dniu 1.02.2023 o 03:25, Unknown banditcamp.com napisał(a):

Szczecin Główny - Przemyśl Główny - (Matejko) IC 8304

Berlin Hbf (Rzepin) - Kraków Główny - (Wawel) IC/EC57

Na razie zagranicznych tras nie będzie 

Posted (edited)
33 minuty temu, s238 napisał(a):

A to na pewno w SimRail?

Znalazłem to w tym wątku.

Edited by MALECKI

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy