Salva71 Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 Witam mam taki pomysł by w nastawniach zrobić tak bardziej realistycznie reflektor który się włącza jak przejeżdża skład w nocy , można nim operować , oraz zrobić przy tym otwierane okno . Dało by to w dyżurce kolejny element realistyczności , a np. Opoczno południe ma takie fajne drzwi na balkon i np. tam dać reflektor i zrobić otwierane drzwi do wyjścia na ten balkon . Myślę że może to się sprawdzić . ;) 1 6
Krisu TV Gaming Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 1 godzinę temu, Salva71 napisał(a): Witam mam taki pomysł by w nastawniach zrobić tak bardziej realistycznie reflektor który się włącza jak przejeżdża skład w nocy , można nim operować , oraz zrobić przy tym otwierane okno . Dało by to w dyżurce kolejny element realistyczności , a np. Opoczno południe ma takie fajne drzwi na balkon i np. tam dać reflektor i zrobić otwierane drzwi do wyjścia na ten balkon . Myślę że może to się sprawdzić . 😉 Ciekawy pomysł. Myślę, że większość dyżurnych by z tego korzystała.
weird flex but okay Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 Genialny pomysł, brakuje mi tego aktualnie w grze
0x8000ffff Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 Nie wydziwiacie już aby za bardzo z tymi usprawnieniami? 😛 Lepiej aby zespół SimRail skupił się na tym, co jest w tej chwili do poprawy. Na przykład na inteligencji botów, która czasem woła o pomstę do nieba. Gra jest w fazie EA, na inne smaczki czas przyjdzie później. 1
Mr.Wolf Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 Popieram! Dodatkowo prosiłbym o usunięcie doniczek w wielu nastawniach na podłodze, lub chociaż zrobienie ich 'przezroczystymi' dla DR i można było przez nie chodzić.
Recommended Posts