Salva71 Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Witam mam taki pomysł by w nastawniach zrobić tak bardziej realistycznie reflektor który się włącza jak przejeżdża skład w nocy , można nim operować , oraz zrobić przy tym otwierane okno . Dało by to w dyżurce kolejny element realistyczności , a np. Opoczno południe ma takie fajne drzwi na balkon i np. tam dać reflektor i zrobić otwierane drzwi do wyjścia na ten balkon . Myślę że może to się sprawdzić . ;) 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisu TV Gaming Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 1 godzinę temu, Salva71 napisał(a): Witam mam taki pomysł by w nastawniach zrobić tak bardziej realistycznie reflektor który się włącza jak przejeżdża skład w nocy , można nim operować , oraz zrobić przy tym otwierane okno . Dało by to w dyżurce kolejny element realistyczności , a np. Opoczno południe ma takie fajne drzwi na balkon i np. tam dać reflektor i zrobić otwierane drzwi do wyjścia na ten balkon . Myślę że może to się sprawdzić . 😉 Ciekawy pomysł. Myślę, że większość dyżurnych by z tego korzystała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weird flex but okay Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Genialny pomysł, brakuje mi tego aktualnie w grze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ir.Ba. Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 Otwierane okno, brawo! piękna sprawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x8000ffff Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Nie wydziwiacie już aby za bardzo z tymi usprawnieniami? 😛 Lepiej aby zespół SimRail skupił się na tym, co jest w tej chwili do poprawy. Na przykład na inteligencji botów, która czasem woła o pomstę do nieba. Gra jest w fazie EA, na inne smaczki czas przyjdzie później. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Wolf Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 Popieram! Dodatkowo prosiłbym o usunięcie doniczek w wielu nastawniach na podłodze, lub chociaż zrobienie ich 'przezroczystymi' dla DR i można było przez nie chodzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts